Det er fem måneder siden Israel ble angrepet. Hvorfor virker det som at våre myndigheter har glemt 7. oktober, og kun fokuserer på lidelsene på Gazastripen? I Frankrike slettes korset fra Invalidekirken i reklamen for sommer-OL.

Selveste Napoleon er begravet i det som også er kjent som Invalidedomen. Men selvsagt ønsker ikke Frankrike såre (eller hisse opp) noen av sine millioner av muslimer. De vet hva som har skjedd ved tidligere idrettsarrangementer.

Ramadan nærmer seg, og Israel har sagt at dette er siste sjanse for Hamas å forhandle seg fram til en gisselavtale.

Torkel Brekke, professor i religion og samfunn ved Menighetsfakultetet, har fått nok. Han ber om en boikott av Norge i en artikkel i Wall Street Journal.

«Faktasjekkeren» for BBC, Marianne Spring, gjenkjenner ikke åpenbar satire.  Hun undervurderer intelligensen til svarte amerikanere.

Dette diskuterer Erling Marthinsen med Christian Skaug i dagens sending.

Velkommen til Dagsorden.

YouTube:

PodBean:

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram: https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.