Utenriksminister Espen Barth Eide med kolleger i lokalpolitikken, så vel som på Stortinget, kan ta pusten fra deg når de fremmer og finansierer terrorisme gjennom FN. Men bøndene gir et nødvendig påfyll av oksygen når de utfordrer adelen på vegne av oss alle.

Bondeopprøret vokser, bønder i flere land slutter seg til, og kampen mot den nye adelen (les: eliten) tilspisses såpass at politikere i Frankrike og Tyskland gir etter. Det er et vakkert syn å se folket reise seg. Samtidig begår den norske stat en vederstyqgelighet ved å flagge seg som det mest antisemittiske landet i Europa, med næringslivet under seg. Et nytt opprop sirkulerer på nett, hvor ansatte i bedrifter som DNB, Vy, BankID, Posten og Bring – for å nevne noen – signerer på et opprop om boikott av Israel fordi «menneskerettigheter».

Hva sier de når nærmest alle vestlige land har finansisert terror, militær infrastruktur og antisemittisme med mål om å drepe jøder i en årrekke gjennom UNRWA? Hva sier de når ansatte i FN, eller forbindelser inn i FN, feirer slakt av barn, kvinner og menn i Israel? Hvor er deres menneskerettigheter? Det tenker ikke Barth Eide på, som vil gjøre alt han kan, sette alle diplomatiske kluter til, for at alle landene som har stanset sine bidrag, skal begynne å finansiere denne ondskapen nok en gang.

Velkommen til Dagsorden.

 

Youtube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig kl. 20:00

Podbean:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram:https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

 

Kjøp «Europas underlige død» her.

 

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.