Klimapolitikken er et luftslott, bygget av et sammensurium av klimaprofitører, lobbyister, privat næringsliv og politikere, men nå som klimaprofitørene trekker i nødbremsen som følge av potensielle røde tall, flytter norske politikere gjerne inn i det havarerende klima-luftslottet.

Vindkraft-konsesjonene er tilbake på samme nivå som før 2017, Jonas Gahr Støre vil stanse alt på havvind og Espen Barth Eide messer om klima under NATO-møtet i Washington tirsdag. Samtidig nedskalerer Statkraft målet for bygging av «fornybart» fra 4 gigawatt til 2-2,5 GW årlig.

I kveldens Dagsorden diskuterer Kent Andersen og Rebecca Mistereggen næringslivets realiteter og politikernes illusjoner, og hvordan de er på kollisjonskurs.

Velkommen til kveldens sending.

YouTube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig kl. 20:00

Podbean:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram: https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

 

 

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.