Winston Marshall har gjort et langt intervju med Ayaan Hirsi Ali der hun advarer Vesten mot å ha tillatt en islamistisk infrastruktur å vokse frem. Før eller siden vil Vesten bli nødt for å ta et oppgjør med disse strukturene, ellers vil Vesten bli beseiret, sier Hirsi Ali.

Hun vet hva hun snakker om. Det gjør ikke våre politikere, som stormer islam i møte, nå også med en stadig mer iøynefallende ramadan-feiring i det offentlige rom.

Islam ser ikke på seg selv om en privat religion, slik kristne gjør. Tvert imot. Islam er både religion og ideologi og praktiserer følgelig ikke noe skille mellom religion og samfunn. Alt skal islamiseres, også folkestyret. Islam godtar ikke demokratiets forutsetning: At suvereniteten ligger hos folket. Hos islam kan den bare ligge hos Allah. Det gjør islam uforenlig med demokratiet i utgangspunktet, men prøv å ta det opp med en politiker eller en skolelærer. De vil ikke vite!

De vil ikke vite ellers kunne ikke islam fortsette å vinne frem.

Men vi akter ikke å stå som tilskuer til denne prosessen som er en konvertering av samfunnet. La det ikke herske noe tvil om det. Politikerne og eliten for øvrig er fullt på det rene med hva som foregår. Det må bare ikke sies høyt.

Ayaan Hirsi Ali er gift med den berømte skotske historikeren Niall Ferguson. Hun er fra Somalia og kom via Kenya og Saudi-Arabia til Nederland der hun ble en politisk stjerne. Hun samarbeidet med filmskaperen Theo van Gogh som laget filmen Submission, om islams behandling av kvinner.

Theo van Gogh ble drept av en islamist på åpen gate i 2005. Allerede den gangen klarte ikke leder av Islamsk Råd Norge, Zahid Mukhtar, å fordømme drapet på direktesendt Dagsnytt Atten.

Hirsi Ali flyktet til USA, men heller ikke der kan hun leve fritt. Hun må ha livvakter når hun opptrer i det offentlige rom.

For amerikanerne er Europa fortapt. Vi reagerer på det, men lytt til hva Hirsi Ali sier. Hun kommer med noen klare advarsler.

PodBean: Klokka 20:00

YouTube: Klokka 20:00

 

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.