Politiet i Norge er ikke akkurat kjente for å være av de beste i verden.

De ble verdenskjente etter Utøya terroren, hvor de gjorde alt mulig dumt, fra å ikke forstå alvoret i situasjonen, synke i gummibåt på vei ut til øya, samt ha en uvirkelig samtale med Anders Behring Breivik som ringer dem etter sin grusomme og skrekkelige handling.

Men det er ikke bare her norsk politi, og da spesielt politiet i Oslo, viser sin totale mangel på kompetanse, forståelse, og handling.

Da Espen Andersen Bråthen skjøt rundt seg med pil og bue på Coop Extra i Kongsberg, reagerte politiet med å gå inn i butikken uten verneutstyr. Dette etter at de hadde fått beskjed om at en kollega var skutt og hadde en pil i ryggen.

Her kunne man ha ramset opp den ene situasjonen etter den andre, fra politifolk som ikke engang vet hvordan man kaster ut en spikermatte, til elendig etterforskning.

Men toppen av idioti nådde de nå ved å velge å etterforske FrPs tidligere leder av justiskomiteen, Per-Willy Amundsen.

Mannen har skrevet noen sannhetens ord på sosiale medier i et svakt øyeblikk, og helvete bryter løs i media.

Oslo-politiet har mottatt flere anmeldelser mot Amundsen og sier følgende:

– Oslo politidistrikt har mottatt flere anmeldelser etter Per-Willy Amundsens innlegg i sosiale medier 7. og 8. mars. Det er opprettet straffesak, og politiet vil etterforske saken for å se om ytringene er straffbare etter straffeloven § 185, skriver politiinspektør Renate Myhre Medby i en pressemelding.

Amundsen har nå status som mistenkt og vil bli kalt inn til avhør, opplyser hun videre.

Som mistenkt?

Man kan saktens undre på om man lever i et mareritt som det er sterkt ønskelig å våkne opp fra så hurtig som mulig.

Dette mener altså politiet at er god bruk av de allerede minimale ressursene som de har?

Å etterforske en hedersmann?

Stortinget: Tyver og svindlere får bli – folk som snakker sant, må gå

For Amundsen har ikke gjort noe annet enn å påpeke det veldig mange av oss tenker om enkelte ekstremister i det norske samfunnet. Kanskje politiet skulle etterforske store deler av den norske befolkningen for hatefulle tanker?

Nærmere George Orwells dystopiske virkelighet i hans bok «1984», har vi aldri vært.

Dette er trakassering og personforfølgelse av verste sort.

Mediene har i lengre tid vært fulle av mangelen på ressurser i politiet. Når vi så vet at grov kriminalitet har økt voldsomt siden Norge valgte å ta imot mennesker som ikke er kompatible med demokratiske tillitssamfunn, som Norge engang var, så er det ikke Per-Willy Amundsen de skal bruke ressursene på.

Det burde være en selvfølge.

Politiet burde komme seg ut og få ryddet opp i kriminelle gjenger og få buret inne utlendinger som knivstikker, voldtar, setter fyr på biler, og selger narkotika til skoleungdom.

Ett sted må nesten grensen gå for dårskap, selv for politiet i Norge.

Det er også synd på de politimenn og kvinner som faktisk ønsker å gjøre en god og riktig jobb, men som blir hindret av myndighetenes knefall for woke.

Skylden ligger derfor hos regjeringen, og ironisk nok, det samme departementet som Amundsen inntil nylig var leder for.

«Også du, min sønn Brutus», var Caesars ord da han så at også Brutus, en av hans favoritter, var blant hans attentatmenn.

Man kan vel i sannhet si at Per-Willy Amundsen har blitt dolket i ryggen av de han trodde var sine egne, og dermed blitt utsatt for sitatet i Johannes 1:11 i Bibelen hvor Jesus kom til sine egne folk, men de kjente ham ikke.

 

Document er blitt 20 år – kjøp vårt nye tidsskrift!

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.