Mens Biden dro til fredelige Brownsville, dro Trump til en av de mest trafikkerte grensepostene, Eagle Pass. Grensen minner om en krigssone, sa Trump og fikk støtte av grensevaktene.

Han la volden og kriminaliteten ved Bidens føtter.

«Crooked Joe has the blood of countless innocent victims [on his hands].»

Det sies at det var Bidens medarbeidere som sendte ham til Texas. Illegal innvandring er øverst på velgernes prioriteringsliste. Men Biden gjorde det samme som Kamala Harris da hun ble utnevnt til troubleshooter: Besøk de bakre rekker, der problemene ikke er så presserende.

I sin tale begynte Biden å klage over at han manglet penger. – Gi meg penger, så jeg kan gjøre jobben, sa Biden.

Det er ikke mange som tror ham. Biden kan stenge grensen når han vil, men han ønsker å la den stå åpen. Og dét koster.

Trump vil stenge den. Ingen er i tvil om forskjellen på de to kandidatene.

Demokratene begynner å forstå at de har sluppet løs noe som de har mistet kontrollen over. De er heller ikke interessert. Det har kommet inn mellom 10 og 12 millioner, og det er skjedd med hensikt. Ingen tror Biden når han klager over at det er pengemangel som gjør at det strømmer titusener over grensen. Det er bevisst politikk.

Trump kom til sine egne. Grensevaktene venter bare på at han kommer til makten. Trump anklaget Mexicos president Andres Manuel Lopez Obrador for ikke å foreta seg noe for å stanse strømmen. Mexico skummer fløten. Det blir det slutt på når og hvis Trump overtar.

Det er ingen tegn til at Biden stenger grensen. Det kan bli Trumps sterkeste kort. Samtidig vil han overta et kaos.

 

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.