Fem voldelige kriminelle med lange rulleblad er siktet for drapet på Jeremy Poou-Caceres, inkludert en ulovlig immigrant fra El Salvador som ble arrestert i går. Hans offentlige forsvarer krever løslatelse fordi han var angivelig på feil sted, til feil tid.

En ulovlig innvandrer fra El Salvador er siktet for å ha myrdet en to år gammel gutt fra Maryland som ble et uskyldig offer for en gjengrelatert skuddveksling.

Nilson Granados-Trejo ( 25) ble mandag siktet for både forsettlig og uaktsomt drap og er den femte mistenkte som er arrestert etter skytingen 8. februar som drepte Jeremy Poou-Caceres og skadet hans 17 år gamle mor.


Småbarnet og moren ble fanget i skuddvekslingen mellom to grupper involvert i en territoriell strid om narkotikahandel i Langley Park, skriver New York Post. Det er til nå fem arresterte for drapet. Immigrasjonsstatusen til de to mistenkte er ukjent. Politiet har ikke gitt detaljer, skriver End Wokeness.

Granados-Trejo har oppholdt seg ulovlig i USA og er tidligere arrestert to ganger for tyveri.

Han ble beordret deportert fra USA av en immigrasjonsdommer i New Jersey den 7 november 2022. Han ble gjentatte ganger løslatt selv om det hadde blitt utstedt tre deporteringsordrer mot ham.

Likevel hevdet hans offentlige forsvarer at Granados-Trejo burde få løslatelse før rettssaken fordi han var «på feil sted, til feil tid» som passasjer i skytterens kjøretøy.

– Still, his public defender argued that the suspect should be granted pretrial release because he was “at the wrong place, at the wrong time” as a passenger in the shooter’s vehicle, according to the Washington Post.

Statsadvokat Giovanna Miller bemerket imidlertid at Granados-Trejo er en medsammensvorne eller en medskyldig i et drap – og har tidligere unnlatt å møte i retten minst tre ganger mens han også har brukt flere aliaser.

Dommer Donna Varner Lewis var enig og beordret ham holdt uten kausjon

Fire andre mistenkte er arrestert i saken – Israel Fuentes (33), Johnny Alejandro Turciosa (28) og en 15-åring og 16-åring, begge siktet som voksne.

Fuentes og Turcios skal ha vært i en av gruppene i skuddvekslingen, mens de to tenåringene var i en annen.

Granados-Trejo innrømmet overfor politiet at han kjørte i en stjålet Ford Explorer med Fuentes og Turcios på tidspunktet for skytingen – og at han så Fuentes skyte et skytevåpen under hendelsen.

Den 21. mars 2023 arresterte politiet i Montgomery County Granados-Trejo og siktet ham for tyveri.

ICE (U.S. Immigration and Customs Enforcement) utstedte en deporteringsordre for den siktede, men fengselet i Montgomery, Maryland, ignorerte ordren og han ble løslatt noen dager senere.

I september i fjor ble Granados-Trejo igjen arrestert for tyveri, samt forsøk på å hindre politiets arbeid.

ICE utstedte nok en gang en deporteringsordre, men han ble løslatt fra varetekt 12. oktober, rapporterte FOX 5.

Dagen etter at hans siste arrestasjon ble kunngjort, utstedte ICE en tredje ordre mot Granados-Trejo, men den illegale immigranten forble i landet.

Saken har til nå vakt lite oppmerksomhet i USAs landsomfattende medier. For to uker siden rapporterte WUSA 9  i Washington D.C. om arrestasjonen av Israel Fuentes og Johnny Alejandro Turciosa. Begge er alvorlige kriminelle med et langt rulleblad, inkludert ran med våpen.

De har gjentatte ganger brutt vilkårene for kausjon og prøveløslatelse og reporteren stiller spørsmål ved Marylands behandling av alvorlige kriminelle.

En av dem hadde en AK-47 som ble brukt til å drepe Jeremy.

VG er på kirsebær­plukking midt på kalde vinteren

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.