Gatebilde i Fredrikstad. Foto: Bente Haarstad.

Norges folketall økte med 61.219 innbyggere i fjor, i all hovedsak på grunn av innvandring. Ser vi bort fra innvandringen, har folketallet i Norge stått tilnærmet på stedet hvil de siste årene. Like fullt er Norges folketall i dag «formidable» 5.550.230.

Full enighet – mot folket

Det er åpenbart at innvandrings­takten i Norge, som er blant de aller høyeste i Europa, sammenholdt med folketall, er en vel planlagt strategi blant det vi her med rette kan kalle Stortings­partiet, det vil si samtlige partier representert på Stortinget foruten FrP.

Document er nesten alene om å ta opp et dyptliggende urovekkende problem ved vårt styresett (påstått demokrati), nemlig at i sak etter sak representerer våre «folkevalgte» noe ganske annet enn den alminnelige folke­meningen, ofte et diametralt motsatt politisk syn. Det gjelder spørsmålet om virkemidlene i «det grønne skiftet», vårt forhold til EU og institusjoner som FN, WHO og WEF, og åpenbart innvandrings­spørsmålet. Flere saker kunne enkelt vært ramset opp.

Fremdeles flest fjern­kultrelle

En kan spørre seg hvorfor ikke de folkevalgte ser det som sitt ansvar som folkets tillits­valgte ikke i større grad å følge den alminnelige folke­oppfatningen, men tvert om ser det som sin oppgave å motarbeide folkets ønsker. For det er vel ingen som tror at det brede lag av folket ønsker en stor folkevekst hovedsakelig basert på fremmed­kulturell innvandring?

En skulle tro at Ukraina-flyktningene burde utgjøre flertallet av de 86.600 som innvandret til Norge i 2023, men det er ikke tilfellet. SSBs tall viser at det kom ca. 33.000 ukrainere til Norge i fjor. Så en kan fastslå at på tross av Ukraina-krigen og en voldsom tilstrømning av flyktninger derfra, ligger annen innvandring fremdeles høyere.

Som Kongsberg

Fremmedkulturell innvandring i 2023 var i størrelses­orden Kongsberg by, bare for å ta et eksempel.
Masse­innvandring over flere tiår har ført til at Drammens befolkning med sine 103.000 innbyggere har 25–26 prosent innvandrere, langt de fleste av dem fjern­kulturelle. Drammen kommune gjorde et forsøk på å endre denne trenden, men det fikk de ikke lov til. Nå er saken oversendt stats­forvalteren, som skal etterse om vedtaket er lovlig fattet, noe stats­ministeren raskt slo fast at vedtaket ikke var!?

Kommunene fratas råderett

En slik «presedens» vil gjelde for alle norske kommuner. Dersom stats­forvalteren finner at vedtaket er ulovlig fattet og dermed ugyldig, er norske kommuner fratatt retten til selv å avgjøre egen befolknings­sammensetning og dermed sin egen demografiske fremtid. For en kommune som Drammen, og for så vidt Oslo og Skedsmo, bare for å nevne hovedstads­området, vil en slik beslutning være katastrofal sett med den jevne nordmanns øyne.

Hva er motivet?

Man kan spørre seg hva hensikten er med å styre Norges demografi mot en befolknings­endring, enn si befolknings­utskiftning, à la Sverige, Storbritannia og Frankrike, når vi ser hvilke uopprettelige problemer disse landene har pådratt seg.

Hva kan svaret være hvis det ikke er å parkere folket til umælende krek, for selv å sikre seg «evige maktposisjoner» og rikdom, og dermed omgjøre vårt folkestyre til et totalitært og globalistisk anlagt kvasi­demokrati der folket i praksis er fratatt all mulig råderett i nær sagt alle saker?

 

Kjøp Ruud Koopmans’ bok!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.