Under et nylig intervju på FPÖ TV – rapportert i GulfInsider 5. desember 2023 – sier den tidligere sjefen for Tysklands indre sikkerhetstjeneste, Bundesverfassungsschutz, Hans-Georg Maaßen, at islam er godt posisjonert for å erobre Europa. Tyskland og Østerrike kunne godt forhindret en slik utvikling, men velger å la det være.

“En helt annen kultur nærmer seg oss. Vi er ikke forberedt på det i det hele tatt, fordi vi ikke klarer å løse konflikter med vold, slik familieklanene i de arabiske statene gjør. Disse menneskene løser konflikter gjennom vold, mens folk i Sentral-Europa mener at dette kun kan gjøres gjennom domstolene», sier Maaßen, som var leder for Bundesverfassungsschutz i perioden 2012–2018. Videre uttaler han at «europeerne vil bukke under for islam. Dels fordi de ikke engang kan se at konflikten nærmer seg, og dels fordi de ikke klarer å løse konflikter på samme måte [som muslimer]. … Sluttresultatet vil være en gradvis ødeleggelse av våre europeiske kulturer.»

Ifølge den tidligere sikkerhetssjefen har europeerne ingen klar ide om hvor de vil.

«Vi lever bare i øyeblikket, og derfor taper vi mot andre som har en religion eller ideologi og som vet hvor de vil. … De fleste muslimer kommer til oss med en helt annen bevissthet om kultur, religion og familie. I det sekulære Europa er religion og familie – hvis de i det hele tatt spiller en rolle – en sak for den enkelte, men i disse kulturene er det noe som er overlatt til klanen.»

Ifølge Hans-Georg Maaßen fremmer europeiske politikere, og spesielt den politiske venstresiden, bevisst masseinnvandring fordi de ønsker en annen befolkning. Jo mer heterogen en befolkning er, jo mindre vil den kunne uttrykke seg og praktisere ekte demokrati. Når politikere gir statsborgerskap til innvandrere, skifter de sammensetningen av velgerne, fordi utlendingene stemmer annerledes enn de innfødte.

Maaßen sier at land som Tyskland og Østerrike har midler til å stoppe innvandringen, men de har bevisst valgt å la være å bruke dem. Hvis de ville, kunne de avvist folk ved grensen fra den ene dagen til den andre. Landene kan også deportere hundretusenvis av utlendinger som ikke ønsker å integrere seg eller som begår kriminalitet og lever på økonomiske overføringer fra staten, eller sørge for at de dro frivillig.

Et av problemene er at innvandrernes opprinnelseland nekter å ta sine borgere tilbake, men det er likevel en mulighet for å repatriere dem, mener den tidligere spionsjefen. Du kan fryse deres utenlandsgjeld, hindre innbyggerne i å komme inn i Europa og mye mer.

«Hvorfor tvinger vi ikke land som Italia og Hellas til endelig å gjøre det de burde i henhold til de europeiske traktatene, nemlig å sørge for rimelig grensebeskyttelse? Hvorfor lar vi disse menneskene komme til oss, forsyne oss med dem og bruke milliarder på dem, mens mange av de lokale fattigpensjonistene, med en pensjon på 920 euro etter et fullt arbeidsliv, må samle tomflasker?»

Et demografisk anslag fra Pew Research viser at Europas muslimske befolkning kan tredobles til 76 millioner innen 2050. Ifølge et annet anslag vil muslimer være i flertall innen 2100, og i land som Hellas, Irland, Frankrike, Belgia og Storbritannia vil over tre fjerdedeler av befolkningen på den tiden være muslimer.

Erfaringsmessig trenger ikke muslimer å være i flertall for å ta makten. Et voldelig segment på f.eks. 20 prosent er nok til at en svak og rådvill stat bøyer seg for muslimske krav, som vi har sett senest med den danske koranloven, og i Danmark utgjør den muslimske befolkningen neppe mer enn 7 prosent.

Danske foreldre som velger å sette barn til verden, må forvente at disse vil leve under et islamsk diktatur før de fyller 30. Altså med mindre staten følger Hans-Georg Maaßens råd, og ingenting tyder på at politikerne er villig til dette.

Helt ærlig er det ikke noe nytt i Maaßens betraktninger. Tallrike kritikere og dissidenter har sagt det samme gjennom flere tiår, men de er blitt baktalt, hatet og forfulgt av media, forståsegpåere, domstoler, presteskap og politikere.

Disse glorifiserte stormaktene vil ikke forstå at en stat som mener at lovartikler og konvensjoner er effektive våpen mot organiserte kjeltringer og klaner, kommer til å gå til grunne.

Eller de forstår det – noe som om mulig er enda mer motbydelig.

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.