Biden har igjen mistet kontrollen med hvor han er og hva han gjør. Han er tydelig desorientert når han forlater scenen etter talen i Valley Forge, Pennsylvania. Jill Biden må ta ham i hånden. Men det blir enda verre når han stiger av Marine One i Delaware: Da er han tydelig desorientert, slik gamle er som ikke vet hvor de er.

Det omverdenen vet, er at Biden nå har vært to uker på ferie. Han skulle vært uthvilt og opplagt. I stedet minner han til tider om en demenspasient på et sykehjem.

Four more years?

59 prosent av amerikanerne mener ikke det. De er sterkt bekymret for at landet skal ledes av en som hverken mentalt eller fysisk er kapabel til å være landets leder. Episoder som dette får tallet til å stige. Det er enda lenge til 5. november.

Ronny Jackson var lege for både Obama og Trump i Det hvite hus. Han advarte allerede i 2020 om at Biden ikke var kvalifisert. Han ser en klar forverring på de tre årene som er gått.

«He’s got these people that surround him that are inappropriately encouraging him to continue to run, because it builds up who they are and what they do. But our border, our wars overseas, our economy, you know, it’s just a disaster right now. And he just can’t do the job. And it’s just on display every day that he’s not capable of doing this job anymore,» Jackson warned.

«Han har disse menneskene som omgir ham som upassende oppmuntrer ham til å fortsette å stille, fordi det bygger opp hvem de er og hva de gjør. Men vår grense, våre kriger utenlands, vår økonomi, du vet, det er en katastrofe akkurat nå. Og han kan bare ikke gjøre jobben. Og det vises bare hver dag at han ikke er i stand til å gjøre denne jobben lenger», advarte Jackson.

 

https://www.foxnews.com/politics/biden-mocked-for-appearing-confused-after-anti-trump-speech-lost-again

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.