Målingen ble foretatt av anerkjente Rasmussen Reports i perioden 4.–7. mars. Den ble altså avsluttet dagen før president Joe Bidens siste opptreden, da han ikke kunne huske navnet på forsvarsministeren eller Pentagon.

Denne delen av Bidens tale ble senere redigert vekk av MSM, selv om mange seere så ham «live». Ingen av de store avisene rapporterte om saken. Slik skjules hans mentale tilstand for velgerne. Vi må til britiske og australske aviser for å finne videoklippet og kommentarer. Den australske parlamentarikeren Mark Latham (Labour) sa at USAs president helt tydelig hadde en «forverring på gang» og at dette er skremmende.

«He’s not in control of his faculties. The guy’s obviously got a deterioration going on. It’s a scary moment, I think for him to be the leader of the free world».

Rasmussen Reports’ måling hadde kun to spørsmål:

  1. «How concerned are you that President Biden has not held a press conference?»
  2. «How confident are you that Joe Biden is physically and mentally up to the job of being President of the United States?»

52 prosent svarte at de var urolige for at Biden enda ikke har avholdt noen pressekonferanse (32 prosent svarte «meget urolig»), og 50 prosent svarte at han var mentalt og fysisk uskikket til å være USAs president.

Amerikanerne burde virkelig bekymre seg over at ikke flere er urolige for presidentens mentale helse. Spesielt nå som det er så populært å bekymre seg for Meghan Markles ditto. Burde de ikke være mer urolige for lederen av landet, som har kodene til atomvåpen?

Pressesekretæren i Det hvite hus, Jen Psaki, antydet sist fredag at en pressekonferanse med presidenten kanskje ville finne sted før utgangen av mars. Det høres ut som utsettelsestaktikk for et problem som de ikke kan unngå i det uendelige, samtidig som Bidens mentale helse raskt forverres.

MSM fortsetter å skjule Bidens tilstand, men de kan ikke ignorere de manglende pressekonferansene. USA Today lurer på hvorfor de uteblir. Det lages heller ingen sketsjer av Biden på Saturday Night Live, skriver de. Selv Washington Post spør seg om dette er den første presidenten det ikke kan fleipes med. Dette er ikke bra, skriver avisen:

And where are the YouTube parodies? This cannot be good for the country.

I Norge er det Aftenbladet som spør om hvorfor Biden ikke avholder pressekonferanse.

Newsmax   NYpostKjøp Halvor Foslis bok her!

Kjøp Ruud Koopmans bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.