Norske medier og «eksperter» er helt hemningsløse i sitt Trump-hat. Det faller dem ikke inn at de kanskje forgifter den offentlige samtalen. Trump, Hitler og Putin. I ett sett. Hva gjør det med hodene til folk?

Vi har allerede sett mange eksempler på at norske medier gearer opp til 2024 med å dra nazikortet.

I NRKs verden er Trump like farlig som Hitler og Mussolini

Vi snakker ikke lenger om enkeltsaker, men en koordinert kampanje for å indoktrinere og hisse opp befolkningen, samtidig som de utsettes for propaganda for en virkelig krig. Kombinasjonen er farlig. Biden og hans folk klarer å kombinere de to. For dem har aldri Russiagate blitt avslørt som svindel. Heller ikke for norske medier. De har aldri fortalt leserne om at det var et storstilt forsøk på å kompromittere Trump med falsk informasjon.

NTBs metode er å ta ting ut av kontekst. Den verste forsyndelsen er at NTB helt utelater at Biden har åpnet alle sluser og sluppet inn minst åtte millioner illegale, fløyet dem til det sted de måtte foretrekke, losjert dem inn på luksushotell og gitt dem telefon og 2.200 dollar i måneden. De fleste er menn i våpenfør alder. I tillegg kommer en voldsom sex-trafficking. 85.000 barn er forsvunnet.

USA er utsatt for en invasjon. Trump ytrer hva velgerne mener: De har kommet ulovlig inn i landet og de skal ut.

Innvandrere fra Sør-Amerika, Afrika og Asia kommer inn i landet vårt og forgifter blodet vårt, sa Donald Trump under et folkemøte lørdag.

– De forgifter blodet til hele landet vårt. De forgifter våre psykisk helseinstitusjoner og fengsler over hele verden. Ikke bare i Sør-Amerika, ikke bare i de tre eller fire landene vi tenker på, men i hele verden kommer de inn i landet vårt fra Afrika og Asia, sa den tidligere presidenten, melder Politico.

Ordene falt under et folkemøte i byen Durham i delstaten New Hampshire lørdag i forbindelse med valgkampen til presidentvalget neste år.

President Joe Bidens valgkampkampanje anklager Trump for å bruke samme retorikk mot innvandrere som Adolf Hitler brukte mot jøder under andre verdenskrig.

– I kveld gjorde Donald Trump det klart hvem sine forbilder er, da han gjentok ordene til Adolf Hitler, roste Kim Jong-un og siterte Vladimir Putin mens han stiller som president med et løfte om å regjere som en diktator, og true det amerikanske demokratiet, sa talsperson for Bidens 2024-kampanje, Ammar Moussa. (NTB)

Moussa har vært pressesekretær for Demokratene og leder nå kommunikasjonen for Bidens valgkampanje. Likevel finnes det ikke ett bilde av ham i AP eller andre steder. Men på YouTube er han. Demokratene vet at velgerne kan komme til å reagere på en person med kulturbakgrunn fra Midtøsten.

Moussa er helt uten hemninger og NTB følger opp. De er som de verste Trump-hatende mediene i USA.

Går man til Politico som NTB siterer, ser man at Trump snakker om forgiftning i overført betydning. Ut fra sitatet er det ikke lett å forstå hva han mener. Men NTB gidder ikke ta seg bryet med å sjekke.

“They’re poisoning the blood of our country,” the former president said. “They’ve poisoned mental institutions and prisons all over the world. Not just in South America, not just the three or four countries that we think about, but all over the world they’re coming into our country from Africa, from Asia.”

“All over the world, they’re pouring into our country. Nobody is even looking at them, they just come in and the crime is going to be tremendous, the terrorism is going to be,” Trump said.

Biden faller for fristelsen til å bruke Hitler så snart Trump åpner munnen. Alle amerikanere kjenner bakgrunnen: Landet holder på å bli oversvømmet. Noe må gjøres.

Sens. Kyrsten Sinema (I-Ariz.), Chris Murphy (D-Conn.) and James Lankford (R-Okla.) met with administration officials, including Homeland Security Secretary Alejandro Mayorkas, on Saturday as they sought to forge a compromise on border security that could also unlock aid to Ukraine, Israel and Taiwan.

Biden vil ikke stenge grensen. Den åpne grensen er hans politiske prioritet no. 1: Demokratene importerer nye velgere. En stor del av de som kommer er muslimer, sies det i en Fox-reportasje. Det Biden gjør er å gjennomføre et kupp innenfra. Det er han som kopierer Hitler.

Derfor klinger det falskt når Biden bruker dette om Trump.

Biden følger Godwin’s law som sier at alle internettdiskusjoner før eller siden ender opp med å trekke sammenligninger med nazismen og Hitler.

Biden har gjort det helt siden han stilte i 2015.

Men forholdene i USA begynner å bli så ille at skittkastingen og svertingen ikke fungerer lenger.

https://www.politico.com/news/2023/12/16/trump-immigration-attack-00132156

https://www.politico.com/news/2023/12/16/trump-immigration-attack-00132156

 

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.