I NRK kan man i dag lese at utenriksminister Espen Barth Eide (Ap) er bekymret for «de norske» som man har mistet kontakten med på Gazastripen.

Nordmennene det her er snakk om vet vi alle hvem er.

Det er palestinere som har kommet til Norge som asylsøkere med beskyttelsesbehov, fått norsk pass og trygd, og dermed meldt flytting tilbake til Gaza som de i utgangspunktet rømte fra.

Det betyr at de aller fleste av dem ikke har bopel i Norge, og dermed må skattebetalerne nok en gang trå til for å huse palestinerne som igjen rømmer fra Gaza.

– Noen personer oppnår vi ikke kontakt med og har heller ikke hatt kontakt med på en stund, og det bekymrer oss, sier Barth Eide.

Bekymringen for all verdens utlendinger er både dyp og ektefølt hos utenriksministeren, regjeringen, norsk media og sosialistene i vårt langstrakte land.

Den samme bekymringen for landets opprinnelige innbyggere glimrer ikke bare med sitt fravær, men den er synlig for alle og enhver som vil se.

Vi har kronisk syke som trenger livsnødvendige medisiner, eldre som ikke engang får varm mat til middag, mennesker som står i kø for å få utført nødvendige operasjoner, hjemløse som får ta til takke med en natt eller to på et hospits en gang iblant, og mange etniske nordmenn som kommer i trøbbel i utlandet som det ikke løftes en finger for å hjelpe.

NRK omtaler palestinere med norsk statsborgerskap konsekvent som nordmenn. Det er de altså ikke.

Hvor vanskelig er det å forstå at det da er snakk om palestinere med norsk statsborgerskap, og ikke nordmenn? Vet ikke NRK hva en nordmann er?

Norge flyr inn Gaza-«nordmenn» som aldri har vært i Norge før

Hvis en nordmann bor i Somalia og skaffer seg somalisk pass og dermed blir somalisk statsborger på papiret, vil NRK da omtale denne personen som somalier?

Selvsagt vil de ikke det. Da vil det være snakk om en nordmann som har dobbelt statsborgerskap da.

Måten etniske nordmenn blir behandlet på i Norge i dag, er intet mindre enn uhørt. Skjer det en knivstikking, eller rettere sagt, når det skjer en knivstikking i Norge, så sier politiet aldri noe om etnisiteten på de involverte i hendelsen, så lenge det ikke er snakk om en etnisk nordmann.

Da kan vi lese i norsk media at gjerningsmannen er etnisk norsk. Nordmann kan man jo ikke bruke lenger, siden alle i utgangspunktet er nordmenn.

Får man som etnisk norsk økonomiske vanskeligheter, er det som regel stengte dører å møte, eller også en kort beskjed om at man førs må selge bil og alle andre unødvendige ting før man kan få økonomisk hjelp fra staten.

Skjer det samme med innvandrere?

Tror ikke det nei. Da ville det ha blitt skreket opp om rasisme kjappere enn Sindre Finnes klarer å kjøpe aksjer. Og det vet vi nå er innmari kjapt!

Det er de etniske nordmennene som har blitt tvunget til å tilpasse seg innvandrerne, eller, det vil si, en del av dem.

Det er jo bare snakk om muslimene.

For hva har vi vel tilpasset oss sikher, buddhister, jøder eller folk som tilhører andre religioner enn islam?

Det er læreren som har skylden for at det påpekes at vi håndhilser på hverandre i Norge. Det er nemlig blitt slik at norsk kultur, tradisjon, og sågar lover og regler, nå er tilpasset armadaen av muslimer som har trengt seg inn i landet, og ikke omvendt.

En muslim vil jo ikke tilpasse seg de vantro.

Hva er en nordmann?

Jeg bryr meg lite om tårevåte fortellinger i NRK og andre medier om en eller annen muslim som føler seg så dårlig behandlet fordi han føler seg krenket av den norske væremåten.

Finner du deg ikke til rette i det landet som har tatt imot deg etter at du flyktet fra et skrekkregime, så bør det være null empati for dette. Da er det bare for vedkommende å dra til et annet land.

Muslimske foreldre som ikke vil at barna sine skal lære seg norsk eller integrere seg i det norske samfunnet, burde selvsagt miste et eventuelt norsk statsborgerskap, og utvises fra landet med permanent innreiseforbud til Norge.

Eller også de som kom til Norge med et beskyttelsesbehov fra Gaza, og som nå igjen er tilbake der og ber den naive norske regjeringen om hjelp.

Disse menneskene burde selvsagt bli fratatt sitt norske pass for regelrett misbruk av det norske asylinstituttet, som dessverre består av veldig mange forutinntatte og naive mennesker.

Document Radio 4. desember 2023

Som etnisk nordmann stiller du i dag bakerst i køen i de fleste sammenhenger, hvis du ikke er veldig rik. Da er situasjonen annerledes.

Norge har råtnet på rot under totalt ansvarsløse, uetiske og unasjonale politikere, embedsmenn, medier og naive sosialistiske velgere som har skylapper så lange som ostelisten til Bjørnar Moxnes.

 

Kjøp «Europas underlige død» her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.