Vestlige land har en «moralsk forpliktelse» til å ta imot flyktninger fra Gaza – fordi de har vært så rause med immigrasjon tidligere. Dette skriver israelske politikere fra både det regjerende Likud-partiet og opposisjonen i en debattartikkel i Wall Street Journal.

I en artikkel skrevet av Danny Danon (Likud) og Ram Ben-Barak (Yesh Atid) er holdningen tydelig: Vesten må stå til ansvar og motta flyktninger fra Gaza som er uønsket i alle arabiske land.

One idea is for countries around the world to accept limited numbers of Gazan families who have expressed a desire to relocate.

Europa har en lang historie med å motta migranter, eller flyktninger, som de to israelerne bruker som begrep. Norge kan ende opp med å ta imot opp mot 200.000 migranter fra Ukraina, mens flere millioner ukrainere faktisk har returnert til de relativt trygge områdene vest i landet.

Europas historie burde være grunnlaget for en åpen dør for palestinere fra Gaza, skriver de to politikerne. Vi nordmenn venter bare på at Støre skal love å ta imot 10.000, som umiddelbart ender opp med et langt høyere antall. Vi skattebetalere får som vanlig regningen, og barna våre får oppleve Midtøsten på skolen. Jødene er så få at ingen bryr seg om dem, så de vil vel bare forsvinne.

De skriver at globale organisasjoner som har erfaring med å bosette flyktninger, bør bidra, og at dette kun krever at en håndfull nasjoner viser velvilje.

Bosetting er altså helt supert hvis det gjelder jødehatende palestinere i Vesten, men ikke når det gjelder jøder som bosetter seg på historisk jødisk land for å dyrke jorden. Den lille håndfullen land som nevnes, vil garantert inkludere Norge og Sverige.

Israelerne mener nok ikke dette. Men det kan være et slags motangrep mot Vesten, som skrek etter våpenhvile før likene var kalde etter 7. oktober. Tross alt er Ram Ben-Barak en tidligere nestkommanderende for Mossad, og han har hatt flere andre viktige roller i Israels etterretningstjeneste. Dessuten er rundt 20 prosent av Israels befolkning palestinere.

Erfaringen Vesten har med å bosette muslimske migranter, er jo ikke akkurat positiv. Sverige opplever nå en blodig gjengkrig som også innebærer blodhevn mot uskyldige familiemedlemmer og helt tilfeldige ofre. Dette er i ferd med å spre seg til nabolandene. Norske politikere anstrenger seg for å kopiere det svenske skrekkscenariet.

Land som Frankrike, Tyskland, Storbritannia, Nederland og Belgia er i ferd med å bli ødelagt av den hodeløse migrasjonspolitikken. Ingen europeiske politikere later til å ha evne eller vilje til å gjøre noe for å forhindre den varslede katastrofen.

Land som faktisk gjør noe, som Polen og Ungarn, blir møtt med forakt i Brussel. De straffes økonomisk fordi de ikke bidrar til en ødeleggelse av sine egne land og sin egen kultur.

Det er vanskelig å konkludere om artikkelen er uttrykk for en reell humanitær bekymring eller om det dreier seg om en slags sarkastisk artikkel rettet mot selvgode og naive politikere i Vesten. Avslutningen åpner for noen spørsmål i så måte.

The international community has a moral imperative—and an opportunity—to demonstrate compassion, help the people of Gaza move toward a more prosperous future and work together to achieve greater peace and stability in the Middle East.

Selvsagt vil folk fra Gaza få en bedre økonomisk framtid hvis til de reiser til land som frivillig gir dem money for nothing. Hvordan disse landenes urbefolkning opplever situasjonen, betyr selvsagt ingenting så lenge urbefolkningen består av folk som tilhører den foraktede hvite rasen.

Så 300.000 Hamas-tilhengere i Londons gater er ikke nok. La oss fylle på, og alle skal få! Slik skaper man et vakkert mangfold. Så får vi vanlige folk bare akseptere regninga på samfunnsendringer vi aldri har bedt om.

Kjøp Ruud Koopmans’ bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.