Nye målinger viser at unge mennesker ikke blir Demokrater slik eldre generasjoner ble. Demokratene har oppfanget signalet og er alarmert. Hvis man ser mottagelsen Tucker Carlson fikk på Turning Point USAs konferanse i Florida lørdag forstår man bedre hva som skjer. Tucker mottas som en helt. Han leverer en tale som oppsummerer dagens politiske situasjon på en time.

Han gjør det med sin ærlige, direkte væremåte og med menneskelighet og humor. Folk elsker autentisitet, og jo mer elsket Tucker er, jo mer faller de profesjonelle politikerne gjennom. Han er blitt en standard, noe av det høyeste en journalist kan drømme om. Han påvirker nå en hel generasjon. Washington Examiner sier han kan bli kingmaker i valgkampen.

Tucker beviste dette da han torpederte tidligere visepresident Mike Pence. Pence visste at han måtte beholde ordet for at Tucker ikke skulle ta innersvingen på ham. Det var Ukraina som skilte dem. Tucker lurte på om Pence hadde tatt opp fengslingen av ortodokse prester under sitt besøk. Svaret var ja. -Men hvor mange spurte du? sa Tucker. Da ble Pence irritert.

Når man reiser rundt i USA ser man et ubeskrivelig forfall i byene, hvorfor er vi mer opptatt av Ukrainas fremtid enn vår egen? Da var det det glapp for Pence: -It is not my concern, sa han.

Dermed hadde han spilt seg selv utover sidelinjen.

Tucker er klar på Ukraina, Nord Stream og ytringsfrihet. Ved å sparke ham har Fox satt søkelyset på seg selv. De vil gjerne gå for å være konservative, men de spiller på lag med den dype staten. Det finnes noen røde linjer som ikke må krysses. Tucker gjorde det, gang på gang. Linjen var Ukraina og Ray Epps, mannen som egget folk til å marsjere inn i Capitol Hill. FBI og justisdepartementet har slått ring om Epps. Det er komplett uforståelig med mindre han var en fordekt føderal agent.

Talen er et must see.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.