Britiske kvinner har fordømt en veldedig organisasjon etter at den foreslo at skjeden kan bli referert til som «bonushullet» for å unngå å krenke ikke-binære eller transmenn.

Kvinnelige rettighetsforkjempere sier at dette både er kvinnediskriminerende og «fullstendig dehumaniserende».

Det er organisasjonen Jo’s Cervical Cancer Trust, som i samarbeid med LBGT-bevegelsen, har foreslått to alternative nye ord for skjeden: Bonushull (bonus hole) og fronthull (front hole).

(vår utheving)

Dette er sterkt krenkende ordbruk for kvinner av den eneste britiske veldedighetsorganisasjon som spesialiserer seg på kvinner med livmorhalskreft.

Selv LGB-Alliansen syntes at dette var over streken. Talsperson Bev Jackson uttalte:

«Et ekkelt språk som dette som med vilje dehumaniserer kvinner må avvises av alle fornuftige mennesker. Faktum er at kvinner har skjeder. Det er forferdelig at noen skulle tro at virkeligheten er støtende. Hvis du synes det er støtende, så er det ditt problem. Det er ingen grunn for resten av samfunnet til å tilpasse språket vårt for ikke å støte mennesker som er støtt av virkeligheten. Noen mennesker ønsker å ignorere de helt klare biologiske forskjellene mellom menn og kvinner.»

På Jo’s Cervical Cancer Trust sin nettside står det eksplisitt at dette er gjort i samarbeid med LGBT Foundation. Denne organisasjonen ser ut til å ville gå lenger i sitt woke-prosjekt enn LGB-Alliansen.

Caroline Fiske, grunnlegger av Conservatives for Women, kommenterte:

«Kjønnsbevegelsen ser ut til å aktivt ønske å oppmuntre til kroppsdisassosiasjon og hat – med andre ord å aktivt skape mer forvirrede unge mennesker fremmedgjort fra sin egen kroppslighet og sitt eget kjønn. Hva er vel bedre enn å bruke dette fullstendig dehumaniserende språket om vår egen kropp? I mine øyne er det grooming: skap uroen, adskillelsen, fremmedgjøringen, og når du har gjort det, går du inn med euforisk retorikk om ‘transglede’. Selvfølgelig vil de som gjør dette ikke være tilstede for å plukke opp bitene når unge kropper blir irreversibelt skadet og unge liv ødelagt. Finnes det en mekanisme der disse veldedige organisasjonene som fremmer skade kan nedlegges?»

 

(Document har problemer med Google-reklame for tiden da hele nettsiden er oppe til vurdering på grunn av et bilde med blod på (artikkelen «mann bet hund») som ble brukt i en artikkel for en uke siden. Reklameinntektene er kritiske for oss og dermed kan vi ikke ta noen sjanse på et artikkelbilde av kvinne i truser på akkurat nå. Det er galskap, men det styres av såkalt intelligent data som også stopper kunstbilder med for mye hud og berømte gamle statuer. Alt klassifiseres som seksuelt innhold fordi uintelligente systemer har overtatt og det er selvsagt ingen kontaktmuligheter for å opplyse Google om dette). 

 

Kjøp «Normløst» av Kjell Skartveit her!

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.