Tempoet i nyhetsstrømmen øker. Man merker en mental fatigue. Tretthet. Vi kan likevel ikke skåne oss selv fra mitraljøse-ilden av nyheter. Det avgjørende er tillit. Har leserne et medium de føler at de kan stole på? Document vil gjerne være dette mediet.

Vi har over tid bygget opp vårt renommé og merkevaren Document. Leserne vet hva vi står for. Vi er organet til en reell opposisjon i kongeriket og vil gjerne bli det også i våre nordiske naboland, hvor problemene er de samme.

Å være det mediet stiller store krav. Vi vil gjerne være publikums primære nyhets- og kommentarkilde. Det krever større årvåkenhet og større produksjon.

Vi har derfor innført en ticker for NTB-meldinger. Den ligger midt på siden under første rad, og leses horisontalt. Man trykker på piler for å gå frem eller tilbake. Denne tickeren vil ideelt sett skje enten simultant eller bli oppdatert med jevne mellomrom. Vi scanner bakover og tar med saker vi har gått glipp av ved dagens slutt.

Ett eksempel er meldingen om det tredje kjønn som ble lagt frem torsdag. Dette er et prioritert område for Document og skal selvsagt med, selv om det er tre dager siden.

Leserne skal vite at vi følger med.

Europa og Vesten er i krig. I tickeren vil det være en systematisk gjengivelse av alle løsrevne meldinger om krigen, som ofte er for spinkle til å stå på egne ben på forsiden, men som i sum gir utfyllende informasjon.

I tickeren vil vi også legge ut meldinger med vinkler og formuleringer som står i motsetning til vår redaksjonelle linje, f.eks. omtalen av Trump og Israel. Vi vet at våre lesere har gangsyn og kan ha interesse av å se hvordan nyhetene blir presentert av regime-mediene.

Disse meldingene er også viktige som arkiv. Hva var det NTB skrev om Trump?

Økt produksjon betyr sterkere grunn til å tegne abonnement!

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.