Fra i dag vil leserne kunne se en økt produksjon. Vi tar i bruk et verktøy som tillater automatisk publisering av NTB-meldinger. Ikke alt går ut, vi velger fra en liste. Men det går raskere når vi bare kan krysse av og trykke publiser.

Disse meldingene legger seg imidlertid ikke på kategorier som notert/tavle slik de har gjort til nå. De ligger i den horisontale tickerlinjen under første rad. De kommer uten bilde. Hvis du ønsker å lese på meldingen trykker du bare på den.

Dette verktøyet gjør det lettere for oss å følge NTB, som driver en døgnkontinuerlig drift. Det er mange saker vi trenger å være klar over og som vil komme til nytte senere. Red. har tidligere drevet etterrakst på kvelden av NTB for at vi skal få med oss viktige saker. Det blir lettere nå.

F.eks var det prosedyre i voldtektssaken i Bergen fredag. Den saken skal vi følge og da må vi informere leserne.

Men som dere også vet: Det er mange saker NTB er helt ubrukelige på. De vil bli behandlet manuelt, med ny ingress eller stilt til relieff med vår egen dekning for at leserne skal se hvor tendensiøse norske medier har blitt.

Summa summarum: Vi har fått nok et verktøy som letter arbeidet og øker strømmen. Nye verktøy som dette gjør det lettere for en liten bedrift å hevde seg.

Vi håper leserne også setter pris på det.

På litt lengre sikt vil vi lage skille ut stoff tematisk og lange undersider. Vi nærmer oss den grensen med stormskritt.

Nok en grunn til å bli abbonnent m.a.o. Document tar sikte på å bli en fullverdig leverandør av nyheter. Du skal kunne holde deg orientert ved å ha Document som hovedkilde.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.