Representanten Anna Paulina Luna har fremmet et forslag i Representantenes hus om at Adam Schiff skal ekskluderes fra Kongressen fordi han misbrukte sin stilling som leder av etterretningskomiteen til å lyve om bevis han visste ikke eksisterte.

Schiff sa flere ganger på tv at han satt på bevis for at Trump hadde samarbeidet med og blitt hjulpet av Putin. Da Mueller-rapporten forelå, kom det frem at det ikke fantes slike bevis. Kjente Demokrater som Susan Rice innrømmet bak lukkede dører at de ikke hadde sett noen bevis, men utad brukte de Russland-kortet både mot Trump og alle andre motstandere.

Speaker of the House, Kevin McCarthy, er også åpen for at Schiffs dobbeltspill må få konsekvenser.

 

McCarthy nevner flere graverende eksempler: Schiffs medarbeidere truet/intimiderte vitner.

“Now we’re finding in the Durham Report his own staffer threatened witnesses. I mean, why is this individual still even in Congress and why does he think he can even run for higher office after what he did?”

Forslaget er det første som vil la Durham-rapporten få konsekvenser for dem som spant Russi collusion-storyen, som de visste var falsk.

Durham kommer selv ikke med noen forslag til om rapporten hans bør få konsekvenser for bestemte personer, selv om han beskriver en oppførsel som er lovstridig.

 

 

https://www.breitbart.com/politics/2023/05/17/rep-anna-paulina-luna-introduces-resolution-expel-adam-schiff-congress/

Speaker McCarthy Hints At Suspending Adam Schiff From Congress

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.