Tre ti år gamle jenter ble angrepet av minst to gutter i Brunnsparken i Göteborg torsdag ettermiddag. Dette skriver Göteborgs-Posten. To av jentene ble påført lettere skader, og politiet har laget en anmeldelse om legemsfornærmelse. «Det har resultert i sprukket leppe og neseblod på en av jentene. En annen kan ha fått brukket nesen», sier pressetalsperson Jens Andersson.

Omstendighetene bak angrepet er fremdeles uklare, men ifølge pressetalsperson Andersson gikk minst to gutter løs på jentene. De tre 10 år gamle jentene opplyser selv at de ble slått av en guttegjeng. Angrepet skal ha skjedd på en av Brunnsparkens holdeplasser. En av gjerningsmennene beskrives som mest aktiv under overfallet. En av guttene skal også ha filmet hendelsen.

Kort tid etterpå kunne politiet via overvåkingskamera se til sammen fire menn løpe i nærheten av åstedet. Ingen er ennå pågrepet for overfallet.

Brunnsparken ligger i sentrum av Göteborg. 2. mars 2023 ble ei ti år gammel jente knivstukket i magen og påført livstruende skader da en mann gikk til angrep på henne ved Brunnsparken midt på lyse dagen. Gjerningsmannen den gangen var en iransk innvandrer som hadde dusinvis av kjente saker på sitt kriminelle rulleblad, men som likevel gikk fritt på svenske gater.

Mannen som knivstakk et barn i Göteborg er multikriminell innvandrer

Innvandrere snart en majoritet i både Stockholm og Göteborg

Sverige: Somalisk familie med ti barn forsørger seg på trygd

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her! Du kan også kjøpe e-boken her.

Svenske imamer. Kjøp Islamismen i Sverige her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.