En jente i tiårsalderen er sendt til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt angrepet med kniv i Ängelholm i Sverige.

– Barnet er alvorlig skadd, sier politiets pressetalsperson Sara Andersson.

TV4 har litt forvirrende informasjon om gjerningspersonen. I overskriften skriver de følgende:

En kvinna i 35-årsåldern har gripits misstänkt för mordförsök.

Litt lenger ned på siden står det at en mann i 40-års alderen er pågrepet for ugjerningen. Men dette viste seg å være feil, og både TV4 og NTB har rettet opp sin første melding.

Vid 17-tiden under måndagseftermiddagen larmades polis till en adress i Ängelholm efter att en flicka anträffats med knivskador, enligt uppgifter till TV4 Nyheterna. Flickan, som är i tioårsåldern, fick föras till sjukhus med ambulans och vårdas nu för allvarliga skador.

Senare under kvällen bekräftade polisen att ett skadat barn som anträffats utomhus fått föras till sjukhus. På sin hemsida skriver polisen att en person har gripits misstänkt för mordförsök.

– Vi har spärrat av en gångbana och inväntar tekniker, säger polisens presstalesperson Sara Andersson.

Ifølge TV4 ble jenta overfalt på en sykkelsti, men hun skal ha blitt funnet et stykke unna stedet der overfallet skjedde, på en sykkelsti.

– Det ser ikke ut til å være en person som er i direkte familie med dette barnet. Det er usikkert om det fins en relasjon, sier Andersson.

Ny bok fra Alf. R. Jacobsen. Kjøp boken her!

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.