Trump holdt en halv time lang tale på Mar-a-Lago tirsdag kveld. Det var et historisk øyeblikk. Trump skulle oppsummere dagen da han som den første president i USAs historie er tiltalt i en straffesak. Ville han fremstå som offer eller som en som tar opp kampen? Trump gjør det han alltid har gjort. Han kjemper.

Det er slik han har vunnet den jevne amerikaners respekt. Han gir seg aldri. Det er derfor woke-liberale fulle av Trump-hat har begynt å snakke om å sette en kule i ham.

Det krydde av Secret Service-agenter rundt ham da han kom inn i rommet hvor det befant seg 500 mennesker som sto tett i tett.

Trump tok en rask gjennomgang av kampanjen mot ham helt fra han kom ned rulletrappen sommeren 2015. Han fikk en riksrettssak mot seg for å ha hatt en helt normal samtale med nyvalgte president Zelenskyj. Bidens har tjent hundretusener bare på gasselskapet Burisma. Biden sparket riksadvokaten da han begynte å granske selskapet. Dette er velkjent. Biden har selv skrytt av det offentlig, men ingenting skjer.

Hvis du tar de fem verste presidenter i USAs historie og legger sammen hva de gjorde, kommer du likevel ikke opp mot hva Biden har gjort, sa Trump.

Biden/Obama mobiliserte etterretningsapparatet til politiske våpen. Nå bruker de justisvesenet til å gå etter borgere og en tidligere president, på et grunnlag som er oppspinn. Selv de liberale journalistene på Braggs pressekonferanse forsto ikke hva tiltalen hviler på. Bragg kunne heller ikke svare på spørsmålet: Skjule hva, hvilken forbrytelse?

Bragg er en district attorney, en statsadvokat for Manhattan. Han har ikke anledning til å reise sak for en føderal forbrytelse. Det er det bare føderale statsadvokater som kan. Men det finnes ingen hemninger når det gjelder å få stoppet Trump.

De sier samtidig at de ikke bryr seg om lov og rett og befolkningens rettigheter. Biden-regimet tramper på det som har gjort USA til en great nation.

Det går fort utforbakke: Tilbaketrekningen fra Afghanistan var en katastrofe, regimemedier snakker aldri om den, men den er ikke glemt, og slett ikke av USAs fiender. De er blitt modige.

De har slått seg sammen. Det er nå en allianse mellom Russland, Kina og Iran, og den er rettet mot USA.

Daglig kommer det bevis på Bidens unnfallenhet og inkompetanse. Mandag kom nyheten om at den kinesiske spionballongen hadde sendt data i sanntid tilbake til Beijing mens den krysset USA. Den hadde sirklet i åttetall over den viktige atombasen i Montana. Biden-regimet sa de fulgte ballongen fra den tok av. De lot det med andre ord skje.

USA mister status og prestisje i rasende fort. Det største nederlaget er at dollaren er i ferd med å miste sin status som verdens internasjonale valuta. Det ene land etter det andre inngår avtaler om å betale i sin egen valuta. Hvis dette fortsetter, har Biden-regimet påført USA det største nederlaget på 200 år, sa Trump.

USA går nedenom, men Biden-regimet bruker ressursene på å bekjempe sine fiender. Med alle midler.

Dét må det bli en slutt på, ellers har vi ikke noe land, sa Trump.

Han er blitt den som står opp og tar kampen.

Han blir i manges øyne en American Hero.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.