Avril Haines er nominert til Director of National Intelligence. Der John Ratcliffe har frigitt dokumenter om undergravingen av Trump-administrasjonen, vil Haines begrave dem. Hun er tidligere visesjef for CIA under John Brennan og utarbeidet Obamas droneprogram som tok livet av flere tusen mennesker. Haines er en representant for alt som er korrupt og galt med CIA og sikkerhetsapparatet. Hun støttet utnevnelsen av Gina Haspel til CIA-sjef. Haspel viser det seg har motarbeidet Trump og hun deltok i sammensvergelsen mot ham i 2016. Dette er de samme menneskene som anklaget Trump for å være russisk agent, når de selv hadde funnet på ideen. Foto: Carolyn Kaster /AP / NTB

Når vi valgte å publisere den fantastiske storyen om Delta Force som raider et serversenter i Frankfurt bevoktet av CIA-paramilitære, så er det fordi det ikke er umulig ut fra begivenhetenes gang.

Men det er umulig hvis man kun følger Anders Magnus og Tove Bjørgaas.

Disse to og resten av journalistkorpset har systematisk unnlatt å rapportere drypp-drypp-avsløringene om Obama-administrasjonen og Den dype statens undergraving av Trump.

For å skjule hva som egentlig foregår, et permanent kupp, vender Magnus Trumps ord mot ham selv i en konsekvent latterliggjøring. Alt Trump tar i, blir gjort til spott og spe.

Bjørgaas kjører ut de mørkere scenariene. De mener at Trump forbereder et militærkupp.

Vi har observert over fire år at alt de anklager Trump for, har de gjort selv.

I dette tilfelle forskutterer de et scenarie som gjør at de kan lage en konstitusjonell krise. Det er en grunn til at de stadig lufter tanken på at spesialsoldater må bære Trump ut av Det hvite hus.

Aller helst skulle han blitt killed in action.

Trump har noe til felles med Michael Flynn: Han vet for mye. Jim Acosta gleder seg han blir redusert til en skrulling på internett. Lite tyder på at han vil få sitt ønske oppfylt.

Utpsykingen av Trump har pågått helt siden han var kandidat. Den har gjort noe med mediene. De har mistet all sans for profesjonell anstendighet og moralsk rettesnor. Da Twitter suspenderte New York Posts story om Hunter Bidens laptop, heiet mediene på dem og ønsket seg mer sensur.

I Norden er det ikke annerledes.

Vi satt på kontoret fredag og snakket om «stoda», og jeg testet ut en tanke: Er det ikke riktig å kalle Norge et semi-autoritært land nå? Det er en forandring som har skjedd over tid, og den er umiskjennelig. Fordi vi har hukommelse og sanseorganer, registrerer vi endringene: En usynlig hånd driver oss i en bestemt retning.

Akkurat nå er det Ungarn og Polen som skal tuktes. EU hevder å beskytte rettssystemet, og krever at Polen reverserer endringer i utnevnelse av dommere og abortloven. Men samtidig forlanger EU at Polen og Ungarn forplikter seg til å ta imot «migranter og flyktinger», i praksis muslimer. Det vil ikke disse to landene, så hvem er det egentlig som truer rettssamfunnet?

Vi ser det samme stormløp mot alt som smaker av tradisjon, historie, vestlig kultur. Siden denne normløsheten og nihilismen er kommet lengst i USA, blir kontrasten til Trump voldsom. Historien hadde en joker i ermet: En newyorker som kunne TV-mediet og visste å spille på mediene.

Den nye bevisstheten innbiller oss at alt går på skinner og er under kontroll. At vi er i de beste hender. Men Trump viser at historien fortsatt finnes og kaster opp overraskelser. Det er elitene på vest- og østkysten av USA som lider av hybris. De er ikke bare ufattelig rike, men har også fått teknologi til rådighet som gjør dem mektigere enn KGB noen gang var.

Vi må begynne å interessere oss for supercomputere som Hammer og software som Scorecard, en gang brukt til å jage al-Qaida, nå rettet mot interne fiender.

Det er minst ett år siden vi erkjente at de teknikkene USAs militære og e-tjenester brukte mot jihadister, like gjerne kunne brukes mot deres egne borgere. De første skritt ble tatt med the Patriot Act under Bush II. Men teknologien tok et kvantesprang under Obama.

Establishment har ikke villet ta inn over seg hva Edward Snowden sa om Obama. Det var under ham at National Security Agency gikk amok.

Da Trump ble valgt, ble den Den dype staten og Big Tech enig om at det aldri måtte skje igjen at de mistet kontrollen. Derfor skulle de vinne 3. november, for enhver pris.

Det ville nesten være merkelig om det ikke var gjort forberedelser. Noen av dem skjedde i fullt dagslys, som utvidelsen av poststemmer til flere delstater og forskyvning av når stemmene skulle være inne.

Det vi hører fra Demokratisk styrte byer, er et nivå av vilkårlighet og bølleopptreden som vi forbinder med diktaturer. Noe lignende vil vi også oppleve når vanlige trauste nordmenn er skiftet ut med nye landsmenn og deres venner. Dette er også et kupp, et demografisk kupp og et demokratisk.

Denne diskusjonen ser vi lite til i offentligheten. Ordet demokrati vil få en annen betydning. Muslimene tror det kun handler om flertall. De oppfatter ikke at det er innebygget en beskyttelse av mindretallet og minoritetene. Den nyter de godt av nå, men når de er i flertall, vil de påberope seg demokratiet og overkjøre andre. Vi ser allerede tydelige tegn. De etablerte partiene jubler foreløpig over all «deltakelse». Etterhvert som de klarer å rekruttere nye, vil de selv bli presset ut.

Fordi USA er en verdensmakt, har de ressurser til å overvåke interne fiender, men ressursene kan like gjerne brukes til å overvåke og kontrollere innbyggerne.

Den liberale eliten tok et kvantesprang da den løsrev seg og bestemte seg for å kuppe valget.

Vi aner ikke hva utfallet blir. Trump var ikke helt dum. Han har John Ratcliffe som Director of National Intelligence. Han kan ha fått et varsel som gjorde at han skiftet ut Mark Esper som forsvarsminister med sjefen for Special Operations, Christopher Miller. Noe av det første Miller gjorde, var å gi ordre om å kutte ut den byråkratiske tjenesteveien. Alle skulle rapportere direkte til ham.

Nå bekreftes det fra flere hold at Dominion-maskinene ble styrt fra en serverpark i Frankfurt under kontroll av CIA. Sidney Powell har flere eksperter som var på jobb og satt og fulgte «streamingen» av valget i sanntid, og så jukset. Men de tør ikke stå frem uten beskyttelse. De vet de er opp mot mektige krefter.

Jo mer vi får høre, jo tydeligere blir det at Biden er å ligne med en junta som har gjennomført et kupp. Dette er hva våre medier og politikere heier på. De kaller det en tilbakevenden til en «ny normal». Er det ikke det alle kuppmakere sier? At de har stabilisert situasjonen?

Men det mediene skjuler for seg selv og publikum, er at Trump vant med et valgskred. De nekter å ta det inn over seg, men Trump vet det og motstanderne vet det.

Den første loven Nancy Pelosi foreslo da hun overtok i 2018, var en ny valglov som ville gjort poststemmer og ingen krav om signaturkontroll til føderal lov.

Demokratene ønsker å forvandle USA til Venezuela. Det er derfor logisk at stemmemaskinene kom derfra.

Mye kan skje i USA. Mediene ynder å fremstille Trump som en slagen mann. Vi kan se arrestasjoner som kommer som lyn fra klar himmel. De kan bli besvart med «spontane» opptøyer, og våre medier og politikere vil være på parti med opprørerne. BLM og Antifa var bare en forsmak.

Dette scenariet ligger helt opp i dagen.

Norske medier dekker ikke preget av revolusjon ved det som skjer. I Seattle-området går svarte ut i forstedene og krever å få husene «tilbake». De hevder det er deres eiendommer, og at de ble stjålet fra dem. Det er fullstendig fiksjon, men det sier noe om hvilke krefter som er mobilisert. En mobb som ikke møter motstand, vil fortsette å ese ut.

NRK holder hatet ved like, det samme hatet som driver mobben i USA. I ettermiddag het det at en av Trumps advokater, Joe diGenova, hadde bedt om dødsstraff for David Krebs, leder for den føderale etaten som sa valget hadde vært det sikreste i historien.

NRK aner ikke hvem Joe diGenova er, for det interesser dem ikke hva som rører seg på høyresiden i USA. Det burde være en pekepinn om hva som venter norske velgere, for mediene viser samme manglende interesse for høyresiden i Norge. Hvorfor skulle de bry seg om deres meninger? De skal bare valses over, så fort Trump er nedkjempet.

Når Biden og Big Tech er vel etablert, vil utrenskningen komme, og da vil det ikke være noen hindre mellom Big Tech og total kontroll.

Da vil det ikke være noen som kan gjengi en diGenova i kontekst, eller huske at han var en fremragende statsadvokat i New Yorks Southern District og nådeløs mot korrupte FBI-folk som han kaller dirty cops.

DiGenova sa at Krebs burde vært drawn & quartered og ført ut ved morgengry og skutt. Det er drøyt, men diGenova har snakket slik i årevis og ingen har tatt det bokstavelig, før nå. Nå er klimaet slik at det tas bokstavelig og Krebs truer med søksmål.

“Anybody who thinks the election went well, like that idiot Krebs who used to be the head of cybersecurity, that guy is a class A moron. He should be drawn and quartered. Taken out at dawn and shot,” diGenova said.

Steve Bannon sa noe lignende om at FBI-sjefen fortjente å få sitt hode på stake, og ble øyeblikkelig anklaget for trusler.

Mediene forteller heller ikke hvem Krebs er. Han er tidligere policy director for Microsoft. Aha! Da vet man at han er del av kabalen bak kuppet.

Det er et slikt hysterisk klima anti-Trump-mediene har pisket opp, og de ruser seg på sin egen retorikk.

Det er ikke for ingenting at ledende Demokrater snakker om å stille Trump og hans medarbeidere for retten når de har gått av.

De mener alvor.

Da vil forbryterne ha inntatt sete som aktor og dommere, og dømme ofrene for forbrytelsene de selv har begått.

Det vil være over og ut med den amerikanske republikken.

 

Kjøp Asle Tojes siste bok her! Vi pakker og sender for deg hvis du skriver «julegave» i meldingsfeltet.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.