Anniken Huitfeldt har inngått et samarbeid med Pakistan om å bekjempe islamofobi. Pakistan betyr de renes land. Det er islams renhet det siktes til. I henhold til den kan man rense landet med blod hvis noen driver blasfemi. Det er i den sammenheng islamofobi skal tolkes.

Huitfeldt er utenriksminister. Hun kan ikke late som om hun ikke forstår. Hun har solgt ut norsk suverenitet og norsk ytringsfrihet.

Huitfeldt fløy Taliban-lederne til Oslo for å påvirke dem. Det gikk dårlig. Huitfeldt ble vonbroten da hun hørte at jenter ikke får ta utdannelse eller arbeid. Nå skal hun samarbeide med Pakistan.

Er det virkelig de islamofobe som er problemet? Hva skal Huitfeldt gjøre med dem? Er hun klar over at hun pådrar seg et stort ansvar. Neste gang noen brenner en koran eller tegner en karikatur kan det få alvorlige konsekvenser for vedkommende. Nå kan muslimer påberope seg samfunnets autoritet. Samfunnet er på parti med voldsmannen ikke den frie borger.

Slik går friheten til grunne.

 

Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.