Pakistan og Norge har inngått et samarbeid om å bekjempe islamofobi, ifølge Pakistan Radio. Meldingen ble fanget opp av Jihad Watch, som bemerker at det betyr trangere kår for ytringsfriheten i Norge. Det var Anniken Huitfeldt som inngikk samarbeidet på vegne av Norge under sikkerhetskonferansen i München.

“Pakistan, Norway to jointly prevent growing incidents of Islamophobia,” Radio Pakistan, February 19, 2023:

Pakistan and Norway have agreed to jointly work to prevent growing incidents of Islamophobia in the world.

The understanding reached during a meeting between Foreign Minister Bilawal Bhutto Zardari and his Norwegian counterpart Anniken Huitfeldt on the sidelines of Munich Security Conference in Germany on Sunday….

Avtalen ble inngått under sikkerhetskonferansen i München, som var sist helg. Det er oppsiktsvekkende at en utenriksminister fra Arbeiderpartiet inngår en avtale i kulissene av et internasjonalt møte som innskrenker ytringsfriheten i landet hun representerer.

Det føyer seg imidlertid inn i en trend der land gir fra seg suverenitet. Noe lignende er på gang i forhold til WHO og pandemistyring.

Pakistan er et korrupt styre som har islam som offisiell ideologi. De har blasfemiforbud i loven og praktiserer dødsstraff. Huitfeldt er ellers opptatt av menneskerettighetene.

 

Pakistan and Norway agree to work together to prevent incidents of ‘Islamophobia’

Kjøp «Mesteren og Margarita» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.