NTB refererer nå fra høringene i Representantenes hus om Biden og hans familie, Twitter og FBI. Det är så där, men sammenlignet med tausheten som har ruget, er det et fremskritt at det overhodet nevnes at Bidens er under granskning.

Men så mot slutten klarer ikke NTB styre seg. Høringen om Twitter og FBI karakteriseres slik:

På høringens første dag hevdet republikanske representanter at myndighetene forsøkte å stanse en artikkel i New York Post om innholdet i en laptop som angivelig tilhørte Hunter Biden, to uker før valget i 2020.

Men ingen av de tre Twitter-toppene som ble grillet, sa at representanter for myndighetene spilte noen rolle for deres beslutninger, og komiteen la ikke fram andre bevis for påstanden om at myndighetene påvirket Twitters beslutninger. (NTB)

Twitter Files har dokumentert FBIs instruksjoner til Twitter i detalj. Men virkeligheten eksisterer ikke for NTB. Det er ett skritt frem og to tilbake.

Yoel Roth fjernet storyen om Hunter Bidens laptop og gay porn fikk ligge.

Mannen på bildet er James Baker, han var øverste juridiske leder i FBI og gikk derfra til samme stilling i Twitter. Baker sørget for at historien om Hunters laptop ble stengt ned.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.