At den tidligere C-toppen Fredrick Federley ikke lenger inviteres til de svenske tv-sofaene, er en form for voksenmobbing som er «ekkel». Å utestenge Federley er cancel culture.

Det hevder PR-konsulent og medierådgiver Paul Ronge, som også har en lang karriere som journalist bak seg.

Ingen expert på Centern skulle vara mer kvalificerad att sitta i teves morgonsoffor och förklara, eller intervjuas i dagspress än Fredrick Federley. Vilket media vågar ta första steget att bryta pestsmittan?

Å være litt kritisk til pedofili beskrives altså som å være smittet av pest. Federley er ikke dømt for pedofile overgrep selv, men var samboer med en pedofil som hadde voldtatt sine egne to barn 22 ganger. Selv etter at han kjente til dommen opprettholdt Federley kontakten.

Så når kommer Federley ut av kulden? spør Ronge. Kanskje når han slutter å la sine egne barn bli passet på av en pedofil voldtektsmann?

I en kommentar i Morgonposten blir Ronge brutalt og velfortjent slaktet.

Du trodde alltså fel om du antog att Centerpartiet klippte alla band med Federley när det i november 2020 avslöjades att han valt att leva ihop med en man som han visste var en brutal pedofil.

En person väl förankrad på alla nivåer, men också bland en del av partiets veteraner avskydd för sitt privata leverne, för fylla, fester och diskussioner på twitter om fördelen med att ha sex med minderåriga personer.

Men kritiken mot sådant beteende spelade ingen roll. Federley arbetade sig år för år upp mot toppen fram till avslöjandet om att han haft ett förhållande med en man som nyligen släppts ut ur fängelse efter att ha avtjänat ett straff på nio år för bland annat 22 grova våldtäkter mot barn.

Man kan kanske tycka att ”vuxenmobbing” är ett illa valt ord för avståndstagande från en person som fortsätter att umgås med en dömd brutal pedofil.

Document har skrevet en rekke saker om de mange skandalene knyttet til Federley.

Les også:

Fredrick Federley gjenforenes med sin voldtekts­dømte pedofile eks-samboer

Kjøp billetter til møtet her


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.