Den siste tiden har en rød Toyota Avensis fra 1998 ved flere anledninger dukket opp hjemme hos den tidligere nestlederen av Centerpartiet, Fredrick Federley. Bilen skal tilhøre moren til Federleys tidligere samboer og kjæreste.

Denne gjenforeningen med den såkalte Björbo-pedofilen vekker oppsikt blant naboene.

– Jag har sett den bilen där flera gånger tidigare, ofta på konstiga tider och undrat över den, det var därför jag tog en bild och hörde av mig till er, sier en nabo til Stoppa Pressarna.

Som Document har skrevet om ved flere anledninger, måtte Federley trekke seg fra politikken etter at det ble avslørt at hans samboer var dømt for 22 tilfeller av voldtekt mot to barn på 6 og 9 år. I ettertid har Federley flere ganger blitt tatt i løgn om hva han visste og når han visste det.

Flere bevis for at svensk politiker lyver om sin pedofile samboer

Federley har tidligere åpnet for et politisk comeback, siden han regner seg selv som «et politisk dyr». Tidligere i år stilte Federley som kandidat i kirkevalget, men måtte trekke seg etter kort tid på grunn av de rasende reaksjonene.

Det skapte  reaksjoner da Centerpartiets leder Annie Lööf etter Federleys avgang virket mer bekymret for hvordan Federley følte seg enn hvordan det gikk med de voldtatte barna. Lööf skrev på Twitter:

– Det är ett klokt beslut av Fredrick Federley att lämna sina uppdrag för att fullt ut fokusera på sin hälsa. Det som hänt har medfört enorma svårigheter för Fredrick att fortsätta sina nuvarande politiska uppdrag. Det är en personlig tragedi och är oerhört sorgligt.

Etter at Federleys relasjon til en pedofil voldtektsforbryter ble avslørt, har fem andre politikere i Centerpartiet blitt avslørt med tilknytning til pedofili.

En av disse var leder for familienemnden i Tomelilla kommune, Christer Yrjas. Også han hadde hatt en overgrepsdømt pedofil person boende på sin gård.

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂