Epoch Times blir bare bedre og bedre. De lager kvalitetsprodukt om den tiden vi lever i. Dessverre har de måttet legge sine filmer bak mur etter at youtube demonetized dem, dvs de fikk ikke penger for antall visninger slik andre gjør. De var begynt å bli farlige for makten. Det er denne Makten filmen handler om. Den har vokst frem i Vesten de siste ti-femten år. Den er mektigst i USA og Jonas Gahr Støre avla et besøk hos Black Rock-sjefen Larry Fink like etter at han tiltrådte. Norge er etter 25. februar blitt en viktigere spiller i Europa, men det kommer likevel ikke innbyggerne i Norge til gode. Det er ikke deres interesser Støre & Co ivaretar. Slik er det.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.