Trond Giskes Ap-lokallag i Trondheim har fått over 800 nye medlemmer bare den siste uka og har nå passert 2.000.

Giske deltok i NRK Debatten forrige torsdag, og da han ble utskjelt av AUF-leder Astrid Hoem, som senere fikk støtte fra statsminister Støre, så var det Giske som fikk støtte blant folket.

– Jeg mener Trond må erkjenne at han er en del av problemet med at mange synes det er vanskelig å snakke om politikk, sa Hoem.

Selv hevdet Giske at partiledelsen har mistet kontakt med folks hverdag. Han har også gått kraftig ut mot personangrep og hets mot Hoem i kjølvannet av «Debatten».

På en eneste dag fikk Nidaros 200 flere medlemmer.

Bråket i Ap: Giskes lokallag har fått 200 nye medlemmer på én dag

Veksten i Norges største lokallag for Ap har ikke avtatt. I dag melder Giske på Facebook at antall medlemmer har passert 2000. Det vil si at Nidaros har fått 800 nye medlemmer på litt over en uke.

– Nidaros sosialdemokratiske forum har passert 2.000 medlemmer, tusen takk til alle som har bidratt! I løpet av den siste uka har over 800 meldt seg inn, det er overveldende!

– Nidaros skal fortsette å lytte til medlemmene og løfte de gode sosialdemokratiske verdiene og saker som er viktig i folks liv, som trygg økonomi, pensjon som ikke spises opp av prisstigning og styring av strømmarkedet. Og vi skal fortsette å ha det trivelig og interessant!

Samtidig beveger Ap seg mot en historisk avgrunn, og ved siste måling sa kun 16,7 prosent at de ville stemme på det som en gang var Norges klart største parti, men som har mistet grepet fullstendig, og ikke lenger virker å være et parti for vanlige arbeidere.

Siden regjeringskollega Sp beveger seg mot sperregrensen, ledes Norge i dag av en regjering som ifølge siste meningsmåling har oppslutning blant såvidt 21 prosent av befolkningen.

Mange spekulerer nå i om Giske vil starte et nytt sosialdemokratisk parti, siden han virker evig utfryst fra Ap.

Ap fortsetter med krisemøter, men virker ikke i stand til å forstå at det er politikken de fører som skaper elendige meningsmålinger, ikke mangel på kommunikasjon og bedre forklaring av partiets politiske valg.

Merkelig nok liker ikke nordmenn at lommeboka blir tom og arbeidsplassene forsvinner, mens milliardene pøses ut på klimatiltak, bistand, internasjonale organisasjoner og innvandring.

Les også:

Arbeiderpartiet med ny bunnmåling: 16,7 prosent

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.