Det var snakk om at valget måtte utsettes til etter at Georgia er avgjort 8. desember. Men McConnell ville ha valget avgjort nå. Rick Scott stilte som motkandidat, men det hjalp ikke. McConnell ble gjenvalgt: 37 mot 10. Scott våget likevel å si at McConnell bærer en stor del av ansvaret for at ikke midtveisvalget gikk bedre.

“Despite what the armchair quarterbacks on TV will tell you, there is no one person responsible for our party’s performance across the country,” Scott blamed McConnell for the midterm election failures. “If you simply want to stick with the status quo, don’t vote for me.”

After Scott announced his bid, McConnell appeared unfazed. “I have the votes. I will be elected,” McConnell told reporters.

Målinger viser at McConnell nyter lav respekt blant velgerne. Han er symbolet på kongressrepresentanter som er del av sumpen og meler sin egen kake.

https://www.breitbart.com/politics/2022/11/16/mitch-mcconnell-wins-reelection-as-senate-gop-leader/

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.