Fox News fungerer nå som et medium som ønsker å parkere Trump. Derfor følger Fox hvert eneste trekk Trump gjør for å finne tegn på svakhet hos ham. Nå har han ikke lagt ut noe på Truth Social på 24 timer. I denne perioden har Demokratene og mediene erklært at de beholder kontrollen over Senatet.

Anti-Trump-fronten håper at det skal få Trump til å tenke seg om og ikke kunngjøre sitt kandidatur tirsdag. Mediene påstår at rådgiverne hans har bedt ham om å utsette kunngjøringen. Men dette er psykologisk krigføring.

Trumps trumfkort er at mediene er besatt av ham. 250 tv-team er påmeldt til seansen tirsdag. Alle vil være i sanntid når Trump kunngjør sitt kandidatur. Det ligner ikke Trump ut utsette noe.

En helt prosaisk grunn til Trumps fravær er at han giftet bort datteren Tiffany fredag. Bryllupet foregikk i Mar-a-Lago:

My wonderful daughter Tiffany will be getting Married today at Mar-a-Lago,» he wrote at 11:30 p.m. on Nov. 11. «She and Michael are a beautiful couple who will be very happy together. A big thank you and congratulations to Tiffany’s mother, Marla, on the bringing up of a really great daughter!»

Familie betyr mye for Trump. Biden har Hunter og Jill og korrupte brødre. Alle vet det, selv om regime-mediene ikke vil skrive om dem.

Senator Josh Hawley, Marco Rubio, Rick Scott og flere andre ba om at valget av Republikansk leder i Senatet utsettes til omvalget i Georgia er avgjort 7. desember.

Trump har tvitret at Mitch McConnell er «den verste».

Forslaget er ikke akseptert, og derfor går valget som planlagt neste uke. Dermed har Demokratene en de kan forhandle med og som snakker deres språk.

 

https://www.foxnews.com/politics/trump-goes-silent-social-media-24-hours-dems-celebrate-senate-majority

https://www.foxnews.com/politics/trump-goes-silent-social-media-24-hours-dems-celebrate-senate-majority

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.