Matt Gaetz sitter i justiskomiteen i Representantenes hus. Foto: Erin Scott/Reuters/Scanpix

Milliardæren Michael Bloomberg kan ha brutt loven når han betaler bøtene til straffedømte for at de kan stemme. Det er nemlig forbudt å gjøre noe som påvirker folks stemmegiving i Florida, og Bloombergs folk la ikke skjul på at hensikten var å sanke stemmer for Biden.

Loven sier at den som gir noen noe for at de skal stemme, kan bli straffet. Det er påvirkning.

Bloombergs folk var så «dumme» at de skrev offentlig at hensiktene med pengene var å få svarte og latinos til å stemme på Biden.

Det er det samme som å innrømme at man vil kjøpe stemmer.

A Bloomberg memo first reported by the Washington Post read: “We know to win Florida we will need to persuade, motivate and add new votes to the Biden column. This means we need to explore all avenues for finding the needed votes when so many votes are already determined.”

“The data shows that in Florida, Black voters are a unique universe unlike any other voting bloc, where the Democratic support rate tends to be 90%-95%,» the memo continued.

Her fremgår det tydelig at hensikten er å vinne stemmer for en kandidat. Kongresserepresentant for Florida, Matt Gaetz, sier Bloomberg er tatt med buksene nede. Gaetz har vært i kontakt med statsadvokaten i Florida som har satt i gang etterforskning.

«[W]hen you improve someone’s net worth by eliminating their financial liabilities, that’s something of value,» he went on. «Normally, it would be very difficult to prove that that was directly linked to impacting whether or not someone was going to vote. But they literally wrote their own admission.»

 

 

Gaetz calls for election bribery probe of Bloomberg over pledge to pay Florida felons’ fines

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.