Nytt

Brenda Snipes

Opptellingen i to distrikter i Florida, Palm Beach og Broward, er ennå ikke avsluttet. Republikanerne mener at valgadministror Brenda Snipes forsøker å stjele valget.

Flere dager etter valget dukket det opp 70-80.000 nye stemmer. Ingen kan forklare hvor de kom fra. Snipes nekter å utlevere papirer som kan forklare hva som foregår. Hun vil ikke si hvor mange stemmer som er funnet.

Snipes har tidligere vært i bråk for uregelmentert valghåndtering: Ugyldige stemmer er blandet med lovlige. Loggene over stemmehåndtering har forsvunnet.

Da kongressrepresentanten Matt Gaetz dro ut til lokaladministrasjonen fant han flyttebiler som lastet esker på natten. Han fikk ikke svar på hva de inneholdt eller hvem som var ansvarlig. Da han forsøkte å filme ble han hindret av væpnede vakter.

Den demokratiske kandidaten til guvernør. Andrew Gillum, har trukket tilbake innrømmelsen av å ha blitt beseiret.

Advokater for ham og sittende senator Bill Nelson hevdet i retten at også stemmene til illegale måtte regnes med. Det finnes intet juridisk grunnlag for at illegales stemmer skal telles med i valg.

Men Demokratene legger i mange delstater til rette for at det ikke er mulig å avsløre illegale. De gjør det ved at delstatene utsteder ID til illegale, og i neste omgang blir disse ID’ene godtatt ved valg.

USA begynner å ligne på de landene disse menneskene rømte fra.

Når Republikanerne protesterer hevder liberale medier og Demokratene at de driver «voter suppression». Det er et uttrykk fra the Deep South, da hvite forsøkte å holde svarte unna valglokalene.

Det er en bevisst strategi som nå følges: Hvis resulatene går i Demokratenes disfavør og deres kandidat er svart, er grunnen rasisme.

På toppen av det hele har Clinton-maskinen sendt sine advokater til Florida. Marc Elias fra Perkins Coie er som tatt ut av en mafia-film. Han sier det som må sies, for å vinne.

Demokratene satser på at det ikke finnes vilje til å sette makt bak lover og regler: (Rick Scott er sittende guvernør.)

Scott filed two lawsuits on Thursday night alleging that Palm Beach County Elections Supervisor Susan Bucher and Broward County Elections Supervisor Brenda Snipes were breaking Florida election law.

A judge ruled in favor of Scott in both cases, ordering Bucher to submit “over-voted” and “under-voted” absentee ballots for public review, and ordering Snipes to hand over voter information.

Neither Bucher nor Snipes had complied with the court order by the 7 pm deadline Friday night.

 

orhåndsbestill Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!