Marc Elias er sendt til Florida for å ordne opp, dvs stjele valgseieren fra Republikanerne. Den ene «tilfeldigheten» etter den andre har vekket Republikansk årvåkenhet.

Det skumle med omtellingen i Florida er at statens organer blir brukt og trukket inn i den politiske striden mellom Trump-Republikanere og Demokratene. Risikoen er at tilliten til statens nøytralitet vil gå fløyten. Det er farlig for samfunnsfreden.

Republikanere har ikke stor tillit til det som foregår i Broward county og Palm Beach. Det har vært for mange irregulariteter tidligere.

Clintons har sendt nedover advokaten Marc Elias til å ordne opp, dvs Elias sa at han kom ene alene for innsette Bill Nelson som senator.

Elias jobber for firmaet Perkins Coie. Det var disse som sørget for å hyre Fusion GPS til å finne dritt om Trump. Fusion GPS fant frem til den britiske eks-agenten Christopher Steele. Elias benektet i ett år at han hadde noe med Steele og drittpakken om Trump å gjøre.

En av dem som klager er senator Marco Rubio. Han påpeker at det er for mange irregulariteter.

«Florida law requires counties report early voting & vote-by-mail within 30 minutes after polls close,» Rubio complained on Twitter. «43 hours after polls closed 2 Democrat strongholds #BrowardCounty & #PalmBeachCounty are still counting & refusing to disclose how many ballots they have left to count.»

Demokratene har også vist en suveren forakt for valgte myndigheters rett til innsyn. Selv om Kongressen har stevet tjenestemenn har de ikke vært samarbeidsvillige. Så steile kunne de ikke vært uten å ha noen i ryggen.

Overkikador for valgavviklingen, Brenda Snipes, kjører sitt eget løp. Innsigelser viftes til side.

Earlier this year, a judge found that Snipes had «illegally destroyed ballots in a 2016 congressional contest, leading the governor’s office to assign election monitors to supervise her,» Fox News reported.

Hennes rulleblad gjør at Republikanerne stiller seg kritiske.
Å stjele et valg i etterkant kan oppildne følelsene.
Republikanerne har at et stort problem: Talk show verter som Sean Hannity, Tucker Carlson og Laura Ingraham har i to år plukket fra hverandre Russia collusion, samtidig som de har rullet opp en stor konspirasjon på Demokratisk side mot Trump. Fremdeles finnes det mange skjelett i skapet. Hvis Demokratene forsøker å gi plass til noen nye, vil det vekke til dels sterke reaksjoner.
Newt Gingrich er ikke nådig:

In Arizona, you can bet that many of the 400,000 mail-in ballots still outstanding will turn out to be non-existent or cast by illegal immigrants – or simply made-up by the election officials in two of the state’s most liberal counties. Already, the Arizona Republican Party has alleged that left-wing election officials in one county destroyed evidence related to early voting irregularities.

The fact is that after all of their feigned worries about Russia influencing the election, Democrats will end up stealing a lot more votes than Vladimir Putin ever dreamed of taking.

Republikanerne og kritiske journalister har fått øynene opp for hva Demokratene og liberale medier er i stand til. Det er ganske mye.

Mange fikk øynene opp for hva som skjer da de så Demokratene i justiskomiteen i Senatet trakassere Brett Kavanaugh. Behandlingen av ham mobiliserte Republikanerne.

 

Sen. Bill Nelson Hires Perkins Coie/Trump Dossier Attorney Marc Elias to Handle Florida Recount

Newt Gingrich: As Democrats try to steal elections, their dishonesty threatens the very fabric of our country