Forfatteren, komikeren og debattanten Aron Flam er en usedvanlig skikkelse i svensk offentlighet, og er både elsket og hatet.

Venstresiden ser på ham som et ondt høyrespøkelse som spiser sosialister til frokost og sårer folk med onde ord. Med sine skarpe tweets og humor får han venstresiden til å gråte fornærmet på Twitter. I flere år har han ført en kamp mot statlig kringkasting og sosialisme med komikk og forfatterskap.

Som frihetsforkjemper har han samarbeidet med profiler som Jens Ganman, Hanif Bali, Henrik Jönsson og David Eberhard. Det ryktes også at han noen ganger er på ferie med atomentreprenøren Chang Frick.

Document møtte Aron Flam for en samtale om frihet, statlig kringkasting (public service) og statlig sensur. Sveriges Television (SVT) skal liksom være upartisk og mangfoldig, men er ingen av delene, sier Flam.

 

Kjøp «Politisk kitsch» av Alexander Grau her!

 

Kjøp «Klanen» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.