Frps energipolitiske talsmann, Marius Aron Nilsen sier til Document at partiet har landsmøtevedtak på at de går imot tilslutning til EUs fjerde energimarkedspakke, og «det skal vi levere på».

Etter at først Senterpartiet, så Høyre og så Rødt alle har uttalt seg om EUs fjerde energimarkedspakke denne uken, spurte vi Frps energipolitiske talsmann Marius Aron Nilsen, om hva Frp har å melde om dette viktige spørsmålet.

– Vi har allerede et landsmøtevedtak på at vi skal si ‘nei’ til den fjerde pakken. Agder Frp og jeg fikk det gjennom i vår, og det skal vi levere på.

– Frp vil også snart komme med en uttalelse om vår holdning til når pakken bør behandles i Stortinget, sier Nilsen til Document.

Nilsen minner om at partiet nå kjemper for å øke strømstøtten, fordi strømkostnadene utgjør «tidenes skatteøkning» for norske forbrukere.

Frps landsmøtevedtak: Fremskrittspartiet vil fortsette å jobbe for at Norge har full suverenitet over våre naturressurser, og vil ikke støtte en deltagelse i EUs 4. energimarkedspakke «Ren energipakke». (Frp)

Les også:

Full splitt i strømpolitikken – kabelsalat i norske partier

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.