FBI-agentene som raidet Mar-a-Lago mandag er fra kontraetterretningsavdelingen, den samme som er under etterforskning av John Durham for å ha stått bak den falske anklagen om at Trump sto i ledtog med Putin. For å kunne overvåke Trump forfalsket de bevis og kjøpte materiale av en fremmed agent som forsynte dem med sladder.

Det er derfor et spørsmål om ikke agentene av habilitetsgrunner ikke burde hatt noe med Mar-a-Lago å gjøre. Det kan se ut som om raidet bar preg av noe av det samme som Russia collusion-historien. Dommer Bruce Reinhart ga agentene lov til å ta med seg alle dokumenter fra hele Trumps fire år lange periode.

Trumps advokater fikk ikke følge agentene i de ni timene de holdt på. De vet følgelig ikke hva som ble fjernet, de vet heller ikke noe om noe ble lagt til. I saken om kidnapping av Michigan-guvernør Gretchen Whitmer skaffet FBI-agentene til veie sprengstoff som de overlot til de intetanende ko-konspiratørene. Senere arresterte FBI-folkene sine medsammensvorne for å være i besittelse av sprengstoff.

Demokratene messer «ingen står over loven» om Trump.. Men Republikanerne svarer: Det gjør heller ikke FBI.

Trumps advokater har ikke fått sett noen liste over hva FBI tok med seg.

Det snakkes nå om spionasjeparagrafter, at Trump skulle spionert for fremmed makt. Dette er en gjenoppliving av Russia collusion som ble lagt død.

Kritikere husker Hillarys private server på badet. Hun ble pålagt å utlevere 33.000 eposter, men valgte i sted å slette dem. Det antas at fremmed etterretning hacket hennes server. Ingenting skjedde med Hillary.

Paul Sperry påpeker dobbeltmoralen.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.