Ta deg tid til å se talen til Trump i Waukesha, Wisconsin fredag kveld. Dette er en mann du ikke kan se alderen på. Energien er på topp og han er kampberedt som aldri før. Sist uke var viktig: Kari Lake vant primærvalget i Arizona og Tudor Dixon vant primærvalget i Michigan. Begge vil bli guvernører. Begge er journalister. De kjenner lusa på gangen.

I Arizona stanset de opptellingen onsdag. Trumps velgere har for lengst avslørt tricket: De bruker en algoritme som kompenserer med falske stemmer hvis Trumps kandidat leder. Kari Lakes motstander Karrin Taylor Robson ledet til å begynne med, men så ble det tull i systemet. Lakes velgere hadde nemlig ventet med å stemme til valgdagen. Da rakk ikke algoritmen å kompensere. I stedet ble det full stopp i tellingen onsdag. Det begynte å bli pinlig. Torsdag ble hun erklært vinner.

Og NB! Kari Lake vant i alle counties! Det sier sitt.

De som jukser biter seg merke i at de er gjennomskuet og at det er grenser for hva de kan tillate seg. Det går ikke an å la hele aldershjem stemme på Demokratene slik som i 2020.

Demokrater og RINOs risikerer også at deres valgfusk kommer for en dag hvis/når det blir maktskifte i delstatsforsamlingene og administrasjonen.

I Washington må Joe Kent kjempe, ikke bare mot en Demokrat, men også mot minoritetslder i Representantenes hus, Kevin McCarthy som bruker sine PAC til å bekjempe ham. Kent er 100 prosent MAGA. Han vil rense ut og drene sumpen i Washington. McCarthy er stupid og viser sin sanne karakter så åpenlyst. Han skal ikke være for sikker på å overta som Speaker of the House. Han snakker med for mange tunger.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.