Document lanserer Kent Andersens nye bok «Et varslet energisjokk – og den grønne pengemølla bak» i Oslo torsdag den 9. juni, og vi inviterer herved til et lesermøte der lanseringen vil stå i fokus.

Arrangementet vil finne sted i gangavstand fra Nationaltheatret stasjon i Oslo sentrum, og adressen blir å finne på inngangsbilletten. Dørene vil bli åpnet klokken 18.

Forfatteren vil selv komme og presentere sitt verk, og som vanlig vil redaksjonen gi betraktninger over aktualitetsbildet. Både redaktør Hans Rustad, forlagssjef Christian Skaug og andre Document-folk vil være til stede.

Det blir som alltid adgang til spørsmål og betraktninger fra salen, samt mulighet til sosialt samvær. Baren vil være åpen fra arrangementets begynnelse.

«Et varslet energisjokk» vil bli solgt til spesialpris under arrangementet, og Kent Andersen vil med glede signere boken for den som ønsker.

Meld deg på møtet og kjøp billetter her!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.