Det er blitt flere hundre av dere som har sett fordelen av å kjøpe VIP- og Premium-medlemskap i Document. For her kommer det supre bokutgivelser fra Document Forlag på kjøpet!

Til uken sender vi dere våre rykende ferske bøker av Kent Andersen og Kjell Skartveit. I Document kan vi skryte av å ha egne eminente forfattere i stallen som også skriver innsiktsfulle artikler for nettavisen vår.

Vi nevner i fleng; Alf. R. Jacobsen, Kent Andersen, Kjell Skartveit, Paul Grøtvedt, Helena Edlund og Lars Hedegaard.

Det skal røpes at kanskje også redaktør Hans Rustad vil kunne legges til listen ovenfor. Vi venter i spenning.

Document Forlag vet å velge de viktigste bøkene av utenlandske forfattere. Bøker som betyr noe for forståelsen av vår samtid. Hvorfor ikke ta en kikk på forlagssiden vår? Vi har også tilbud på flere bokpakker og vi jobber med å utvide forlagsvirksomheten. Det skrevne ord i trykket utgave kan ikke slettes av internetts wokefingre som jobber utrettelig på tastaturene og det er fremdeles mange av oss som liker lukten i en bokhandel og gleden over å åpne en ny bok og den kviende følelsen når man ser at den snart er slutt og man helst ville at den skulle vart litt lenger.

For de som enda ikke er VIP– eller Premiumabonnenter, så kan de kjøpe bøkene her: (eller enda bedre: de kan oppgradere abonnementet sitt:))

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.