Document inviterer til lansering av Kjell Skartveits nye bok «Normløst – Hvordan radikal kjønnsteori erobret Norge» i Oslo torsdag den 10. oktober. Arrangementet finner sted i Slemdalsveien 3A på Majorstua, og vi begynner klokken 18.

Forfatteren forteller den nesten utrolige historien om hvordan tradisjonelle oppfatninger om kjønn og samliv i løpet av få år er blitt fortrengt av en radikal kjønnsideologi som viser totalitære trekk.

For én generasjon siden ville tanken på kjønnsnøytrale ekteskap ha fremkalt forskrekkelse. I dag er deltagelse i – eller i det minste hyllest av – et opptog der dette feires som en udiskutabel rettighet og langt mer bisarre fenomener også tiljubles, nærmest å anse som en større sosial plikt enn 17. mai-toget.

Hvordan havnet vi der? Det gir Kjell Skartveit den nokså nifse forklaringen på. Det som har skjedd, er et ideologisk kupp.

Document er stolte av å kunne utgi et slikt storverk, ikke minst når det kommer fra en av våre faste skribenter. Første opplag ventes fra trykkeriet i løpet av få dager.

Under lanseringen den 10. oktober vil forfatteren selv presentere sin bok, som gir et etterlengtet konservativt perspektiv på denne delen av vår nyere historie.

Det åpnes også for diskusjon om temaet fra salen – kanskje også en panelsamtale. Professor emeritus Bernt T. Oftestad, som også er kjent for Document-lesere, kommer, og han vil snakke om kjønnsteori som revolusjonær idé.

Boken vil ellers bli å få kjøpt til spesialpris, og Kjell er sikkert ikke snauere enn at han signerer bøker og slår av en prat med folk etterpå.

Document-redaksjonen vil naturligvis også være representert under møtet, og man skal heller ikke se bort fra at diskusjonene fortsetter i nabolagets ølstuer etterpå denne gangen også.

 

Meld deg på lanseringen her!

 

Forhåndsbestill Kjell Skartveits bok til spesialpris her!