Partileder Erik Selle i PDK utenfor Stortinget med boken «Normløst», 5.11.20. Foto: Tore Wilhelmsen

Partiet De Kristne (PDK) overleverte torsdag et eksemplar av boken «Normløst» til alle stortingsrepresentantene. Selle sier til Document at hensikten er å få til en reell debatt om konsekvensene av at radikal kjønnsideologi inkluderes i det norske lovverket.

«Normløst» er skrevet av lektor Kjell Skartveit og er utgitt på Document forlag, der boken nå har kommet i tredje opplag. Skartveit er for øvrig fast spaltist i nettopp Document.

Selle overleverte boken til justispolitisk talsmann i Fremskrittspartiet, tidligere justisminister Per-Willy Amundsen.

Leder i Partiet De Kristne (PDK), Erik Selle, overleverte torsdag et eksemplar av boka «Normløst» til FrPs justispolitiske talsmann, Per-Willy Amundsen. Alle stortingsrepresentantene får hvert sitt eksemplar av boka, som er utgitt på Document forlag. Foto: Tore Wilhelmsen

– Det er både hyggelig og særdeles relevant at nettopp Per-Willy Amundsen tar imot denne boka. Han var saksordfører for debatten om endring av Straffelovens § 185, der han tidligere i høst advarte mot de bebudede endringene i loven, sier Selle til Document.

Nettopp dette lovforslaget ble debattert på Stortinget, tirsdag denne uken. I et svar til Martin Henriksen fra Ap kom Amundsen med følgende uttalelse:

Jeg lurer litt på hvilken planet representanten Henriksen har befunnet seg på de siste årene hvis han ikke har fått med seg den debatten som foregår over hele den vestlige verden, om identitetspolitikk, som handler om nettopp innskrenking av ytringsfrihet: alt fra å rive ned statuer som man ikke liker, til diskusjoner om personlige pronomen, om det skal forbys eller ikke å bruke riktig eller galt pronomen – hva det enn måtte være. Det er en helt reell debatt, og det er en diskusjon som vi med denne loven drar inn i norsk rettspraksis. (Video av Amundsens innlegg i debatten kan sees på Stortingets sider)

Selle sier til Document at PDK ønsker også at velgerne skal få dokumentert hvilke partier og representanter som har votert og stemt for denne endringen gjennom årenes løp. Derfor har partiet kjøpt inn og distribuert 575 bøker som gave til pastorer, prester og kirkeledere i hele landet. PDK oppfordrer samtidig til at boken inkluderes som studiemateriell på skoler, og at den kjøpes inn til folkebibliotek landet rundt.

 

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!


 

 

Kjøp julegaver fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

Finn flere titler på forlagssiden!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.