Alle vet at woke-folket er blottet for humor. Per-Willy Amundsen ble hissig i diskusjon med palestinaktivister, og slang med leppa før 8. mars om kvinner som ikke vet opp-ned på en penis. Han sa selv det skyldtes for mye whisky. Det hjelper ikke. Nå  oppretter Sylvi sak.

Da tar historien en helt annen retning. At Sylvi måtte spille konsternert for galleriet forsto alle. Man nå tar hun frem spanskrøret.

Vil det bli forstått av FrPs velgere?

Frp oppretter sak på Per-Willy Amundsen etter Facebook-meldinger

Per-Willy Amundsens Facebook-aktivitet vil bli sett nærmere på internt i Fremskrittspartiet

– Det er klart det vil bli en intern prosess på den saken fordi vi finner det totalt uakseptabelt å oppføre seg på en slik måte i sosiale medier, sier partileder Sylvi Listhaug på landsstyremøtet lørdag, ifølge Aftenposten.

– Nå skal vi behandle denne saken internt, sier Listhaug til NTB.

Per-Willy Amundsen er leder av justiskomiteen på Stortinget.

Hun vil ikke kommentere om Amundsen kan bli sittende som leder i justiskomiteen på Stortinget.

Listhaug har hisset seg opp over Per-Willy i takt med at mediene har brettet ut hans innlegg på Facebook. Amundsen spør om det ikke er lov å gjøre feil:

– Det hender at også stortingsrepresentanter blir forbannet, det er tross alt menneskelig, sier Amundsen.

Men akkurat den vinkelen er ikke Listhaug villig til å se saken fra.

Fredag kveld kom Listhaug med en skarpere kritikk av Amundsen.

– Det er ikke akseptabelt for våre politikere å oppføre seg slik i sosiale medier, sier Sylvi Listhaug til NTB.

– Jeg er veldig skuffet over denne oppførselen. Det er ikke akseptabelt for våre politikere å oppføre seg slik i sosiale medier. Denne saken beklager jeg på vegne av partiet, og vi vil følge opp dette internt, legger hun til.

Mediene vil selvsagt blåse opp en sak som skader en av FrPs fremste politikere. Nå ser det ut til at Listhaug ikke vil se at hun ved å ville disiplinere Amundsen gjør en fillesak til noe mer alvorlig og dermed løper medienes ærend.

Alle parter kan komme til å lide: Listhaug, Amundsen og FrP.

Da har mediene fått det som de ville.

https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/EQ3Adl/frp-oppretter-intern-sak-mot-perwilly-amundsen-etter-flere-facebook-innlegg

 

Document er blitt 20 år – kjøp vårt nye tidsskrift!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.