Det er krig i Ukraina, men det er også krig i våre gater. I Malmø er det i kveld brukt «dødelig vold», ifølge rektor på Latin gymnaset. I Aarhus ble 21 år gamle Søren Koch skutt og drept sittende i sin bil i et veikryss ventende på rødt lys. Politiet fant ham i en blodpøl.

Natten til tirsdag den 8. marts blev 21-årige Søren Koch skuddræbt, da han holdt for rødt ved krydset Søndervangs Allé/ Ringvej Syd. Intet indikerer, at den dræbte havde banderelationer, og han blev efter alt at dømme et uskyldigt offer i bandekrigen. Politiet har registreret flere sammenstød banderne imellem, både før og efter. Her lidt fra et familiemedlems opdatering.

Foreldrene er sønderknust:

I sidste uge mistede vi vores Søren 💔 Søren blev fundet skuddræbt i sin bil natten til tirsdag den 8. marts i 8260 Viby J. ALLE i hele Aarhus, HELE Verden, skal vide at Søren ALDRIG nogensinde har været i nærheden af noget kriminelt! På nogen som helst måde! Søren VAR den sødeste, rareste og absolut mest kærlige dreng ❤️ Det må ingen mennesker NOGENSINDE betvivle!

Alle skal vide, at Søren uheldigvis og på meget tragiskvis befandt sig i lyskrydset i sin bil, hvor han blot holdte for rødt. Han blev skudt og dræbt i sin bil på åben gade! Søren var simpelthen på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt! …” (Camilla Sønderup, 14. marts 2022)

Det er ikke første gang sakesløse mennesker blir drept i Norden, og det skjer lite eller ingenting. Hvis de skyldige blir funnet venter noen års fengsel, så er de ute igjen. Styresmaktene vil ikke forholde seg til at vi står overfor en voldskultur som brutaliserer våres samfunn og knekker våres menn og kvinner. Hvor er det blitt av mennene?

Disse forbrytelsene krever ultimative straffer. Det mest humane ville være tap av statsborgerskap og utvisning av hele familien. Det er den eneste straffereaksjon folk fra MENAPT-landene frykter.

I særdeles grove tilfeller som drapet på Søren Koch, mener jeg de som har drept har forspilt sine egne liv.

I stedet er det blitt slik i Danmark at de bloggerne som har lagt ut bilder av ofrene for jihad-terror, slik Kim Møller og Steen Raaschou, har gjort, selv har fått straffesaker mot seg.

Det er den veien det går.

Europeisk politi rykker ut og avkrefter terror før de drepte er kalde, mens de som vil dokumentere forbrytelsene får straffesaker mot seg. De som tror dette er humant må tro om igjen. Det er oppskriften på borgerkrig.

Har Søren Koch og alle de andre ofrene for importert vold, dødd forgjeves?

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!


Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto:

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.