USA har tidligere opplevd at administrasjoner går for langt. Da kan systemet ha en evne til selvkorrigering. Frank Church ledet kommisjonen som skulle rydde opp etter Vietnam, etter Iran-contras og planene om likvidering av Castro. USA var psykisk nede etter nederlaget i Vietnam og trengte å samle seg.

Det er andre dramatiske hendelser som enda ikke er helet. Kennedy-drapet er fremdeles uløst i mange amerikaneres bevissthet. Sto CIA bak, eller var de medvitende om hva som skulle skje? Ingen tror en suspekt bareier drepte Lee Harvey Oswald av idealisme. Ble Ruby valgt fordi han hadde kreft og snart skulle dø?

Disse spørsmålene lever ute blant folk, som ikke vil slå seg til ro før de får sannheten.

De har heller ikke fått sannheten om Saudi-Arabia og 9/11. 16 av 19 kaprere var saudiere. Da gir antakelsen seg selv: De fikk hjelp av sin egen regjering.

Den amerikanske regjering vet at borgerne vet, men likevel vil de ikke fortelle sannheten. Løgn og forstillelse har gått dem i blodet. Selv ikke Trump kunne bryte denne ringen.

Men det som nå har skjedd under Biden-regimet, er noe helt annet: Washington har utpekt amerikanerne til domestic terrorists. De har tatt krigen mot terror hjem.

Det er nå opprettet en egen avdeling i justisdepartementet som er viet domestic terrorism. Faren er ifølge Biden-regimet overhengende. Trusselen fra jihad er lagt på hylla. Nå er det landets egne borgere som truer. Ja, hva er det de truer? De truer staten. De truer autoritetene. Dette sies eksplisitt. Visejustisminister Matthew Olsen sa i en høring at de har registrert en økning i anti-government- og anti-autoritære holdninger. Tucker Carlson konstaterer: USA ble grunnlagt av emigranter fra Europa som flyktet fra tyranni. De var antiautoritære. USA er grunnlagt av disse. Det går selvsagt en rød tråd fra disse og til 68’ernes antiautoritære opprør.

Men nå er 68’er-generasjonene blitt autoritære selv. Når de gjør det til en forbrytelse å være antiautoritær, er sirkelen lukket.

Visejustisminister Olsen satt i en høring sist uke og kunne ikke svare på noen kritiske spørsmål. Var det FBI-informanter eller agenter til stede 6. januar? Han visste ikke. Alle forsto at dette betød ja, men at Olsen ikke kunne si det. Newsweek kunne nemlig opplyse at det var SWAT-team til stede i tilfelle noe gikk galt.

Olsen fikk også spørsmål om det var tatt ut tiltaler for opprør. Nei, det var det ikke, måtte Olsen beklemt svare. Insurrection, oppstand, er ordet medier og Demokrater har brukt i et år. Men likevel er ingen tiltalt for det?

48 timer senere forelå de første tiltaler for planlegging av opprør.

Justisdepartementet tok torsdag ut de første tiltaler for sammensvergelse til opprør (conspiracy to sedition) mot veteranen Thomas Caldwell, som tidligere har vært gjest hos Tucker. Caldwell er nå siktet for å ha ha villet anskaffe våpen. Han går med stokk, er skrøpelig og var ikke inne i Capitol Hill. Men det spiller ingen rolle. Sannheten spiller ingen rolle for Bidens folk. De er politiske gangstere. Akkurat som ekte mafiosi er poenget at de demonstrerer sin makt ved å anklage folk for noe alle vet at de ikke har gjort.

Da er statens institusjoner overtatt av gangstere.

 


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.