Med støtte fra 80 republikanske representanter stemte US Congress ja til en ny lov med navnet  Immunization Infrastructure Modernization Act, som etter en eventuell godkjennelse i Senatet vil finansiere en føderal vaksinedatabase.

Amerikanske myndigheter vil ifølge loven sette av 400 millioner dollar for å finansiere noes om beskrives som “immunization system data modernization and expansion,” under et system som defineres som “a confidential, population-based, computerized database that records immunization doses administered by any health care provider to persons within the geographic area covered by that database.”

Dette vil øke makten og innflytelsen til  Centers for Disease Control and Prevention (CDC) og andre offentlige helseinstitusjoner, og gjøre det enklere å dele helsedata med føderale myndigheter.

Lovens hovedsponsor er Ann Kuster fra Demokratene. Hun sier dette vil skape et system som «vil minne pasienter om når de bør ta anbefalte vaksiner». Det er verdt å merke seg at loven har fire republikanske medsponsorer: Reps. Larry Bucshon (R-IN), James Baird (R-IN), David McKinley (R-WV), and Brian Fitzpatrick (R-PA).

Ingen Demokrater stemte mot lovforslaget.

Mary Miller (R) var en av de 130 som stemte nei. Hun sier til Breitbart News at loven vil gi de føderale myndighetene anledning til å spore uvaksinerte amerikanere, som så vil bli «utsatt for Joe Biden’s sinnsyke globale vaksinasjonsvisjon». Hun mener den nye loven vil gjøre vaksinetvang enklere.

“These systems are designed to allow for the sharing of crucial information and maintenance of records. Do we really trust the government to protect our medical records?” Miller said.

“The bill’s author even bragged in her press release that these systems will help the government remind patients when they are due for a recommended vaccine and identify areas with low vaccination rates to ensure equitable distribution of vaccines. This was clearly a legislative tool to enforce vaccine mandates and force their Orwellian rules onto those who do not comply.”

Ifølge Byron Donalds (R) er loven nok et eksempel på Biden-regimets vilje til å sløse med skattemidler, i en stadig pågående prosess som vil utvide makten til de føderale myndighetene på bekostning av amerikaneres individuelle rettigheter.

“This legislation would unnecessarily appropriate millions of taxpayer funds intended to expand bureaucracy in Washington. A database solely created to record and collect confidential vaccination information of Americans explicitly encroaches upon individuals’ fundamental right to medical privacy.

As a fiscal conservative, I cannot in good faith support legislation that contributes to the Democrats’ habitual pattern of reckless and wasteful spending and the intrusive heavy hand of government.”

Miller påpekte at loven vil gjøre det mulig for føderale myndigheter å øremerke midler til støtte for Demokrat-styrte delstater som ønsker å innføre vaksinetvang.

The government may also develop “public-private partnerships” to help with “technical assistance, training, and related implementation support.”

Miller mener det er liten grunn til å stole på at de føderale myndighetene vil opptre åpent og transparent, og frykter at privat helseinformasjon vil komme på avveie.

“…The government has become so large, you cannot expect them to keep anything private anymore. There is hardly any congressional oversight into studies these agencies conduct.”

Kuster ber Senatet godkjenne loven raskt, siden pandemien har avslørt det hun beskriver som «svakheter i landets vaksineinfrastruktur».

Men Miller ser ingen grunn til at føderale myndigheter skal samle inn private helseopplysninger.

“As I’ve said many times before, the government is not your doctor. The federal government has no business inserting itself into private healthcare matters of Americans. There is no reason for them to collect this data, it is an affront to our liberties and health freedoms.”

Ifølge Miller er det mange måter slike private helseopplysninger kan brukes av myndighetene mot individet, enten med viten og vilje eller ved feilgrep og tilfeldigheter.

Breitbart

Kjøp «Sammenstøt mellom sivilisasjoner?» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.