Først var det Clinton Foundation, som var en pengemaskin til berikelse og innflytelse og realisering av Clintons ambisjoner. Det spillet er ikke over. Hillary fortsetter å trekke i trådene til tross for at Bill har vært en skygge på veggen i saken mot Ghislaine Maxwell. Her støter vi på et nytt fenomen i dagens verden: Immunitet for en spesiell kaste mennesker med de rette forbindelser. Biden-familien er i samme kategori. De vet at de ikke blir tatt, uansett hvor grov korrupsjonen er. De som sørger for det er mediene, som inngår i et system som gjør det mulig med «plausible deniability», som Bidens bror svarte da han fikk spørsmål om hvordan de turde bedrive suspekte forretninger med så offentlig profil.

Med Big Tech på laget har mediene en uimotståelig makt, og redaktørene vet at suksess avhenger av at de følger ordre.

Vi snakker om en maktkonstellasjon som dikterer politikken og har tatt mål av seg til å redesigne verden.

Informasjonssamfunnet har skapt ufattelige formuer og eierne av disse har oppdaget at de har en makt som langt overgår nasjonalstater. De vil bruke den til å løse verdens problemer på sin måte.

En av de mest profilerte er Bill og Melinda Gates. Erna Solberg er inne i varmen og vet nok mye hun ikke sier offentlig. Det var en grunn til at regjeringen ville holde koronavedtak unntatt offentlighet i sytti år. Da er de fleste som husker hva som ble sagt, døde.

Det er en ganske opplagt betraktning som ikke er blitt stilt. Vi tror for godt om politikerne.

Teknologisk mur

Når mediene unnlater å fortelle hva de store gjør blir det vanskelig å få tak i hva teknologien går ut på. Den blir mystifisert. Men vi vet nok til å skjønne at planene de har for jordas befolkning er grandiose: Under dekke av å gi helsehjelp drives befolkningskontroll. Samtidig er utprøving av digital helse i den fattige del av verden testkaniner for metoder som senere implementeres i den rike.

Lin Chan skriver innsiktsfullt om den nye digitale helseteknologien på Asia Times og samtidig i Times of Israel. Norge er dypt involvert i vaksinealliansen Gavi som spiller en nøkkelrolle.

Last September, the ID2020 Alliance that provides digital ID, in collaboration with the vaccine alliance Gavi and the Government of Bangladesh, launched a new program combining biometrics and blockchain to provide digital ID with vaccines.

Flere problemer med ett grep

Man bruker et reelt problem som utgangspunkt for å gjøre ting som ellers ville vakt motstand. Digital identifisering er et verktøy som kan brukes til mye.

Both ID2020 and Gavi Alliance are supported by Bill Gates through Microsoft and the Bill & Melinda Gates Foundation, and the program leverages immunization as an opportunity to establish digital identity, which in this case would track who has received vaccination. According to an analysis published by Pew Research Centre last July, Bangladesh places eighth as the most populous country in the world in 2020, yet still suffers from widespread poverty.

Kongo, Etiopia, Tanzania og Egypt er ikke akkurat mønstre på utvikling og stabilitet. Hva hvis Gates og Gavi får mulighet til å regulere befolkningen via fjernkontroll? En verden hvor Pakistan har 400 millionrt og Nigeria 700 er ikke akkurat forlokkende.

Pandemien en mulighet 

Pandemien slo inn og tilbyr en mulighet for å realisere løsninger som ellers ville vært en umulighet.

Now with the sudden onset of the Covid-19 pandemic, this seems to have presented an opportunity to fast track global health into a new era of digital healthcare.

Artikkelen er skrevet før innføringen av koronapass, men det viser bare at utviklingen har gått i den retning forfatteren skisserer: Vaksinepass har mye større anvendelighet enn bare å vise hvem som er vaksinert.

Tony Fauci har demonstrert at de som kontrollerer passene bestemmer hvem som får lov å kalle seg fullvaksinert. Det er ikke lenger to skudd, men tre. Hvis du har bare to faller du ned i kategorisn uvaksinert. Har folk fått med seg hvilke maktgrep dette er?

Bygger ut eksisterende lover

USA har allerede lover mot forebygging av bioangrep. I den digitale verden bygges «integrerte løsninger». Hvem kunne tenkt seg at kroppsfunksjoner og kryptovaluta kunne kobles sammen? Vi skal lære å tenke på en helt nye måte.

With the increased use of contactless payment, Microsoft in March filed a patent (No. 060606) for a cryptocurrency system linked to body activity data such as brain waves and body heat, moving closer towards a cashless economy in light of the Covid-19 contagion.

Indeed, Congress’s recently proposed TRACE Act (H.R. 6666) to trace and quarantine potential Covid-19 infected persons, if passed, would be further augmented by blockchain-enabled digital ID linked to records of immunization and body-activity enabled cryptocurrency system. H.R.6666 is related to the 2003 Biological, Chemical, and Radiological Weapons Countermeasures Research Act (S. 666) on state response to maintain public safety during bioterror or pandemic emergencies.

Interface

Før snakket man om at maskiner snakket med hverandre. Såkalt interface. Nå handler det om at mennesker og maskiner interagerer. Ved hjelp av nanoteknologi kan man implantere hormoner i kvinner som gjør det mulig å stanse eggløsning via fjernkontroll,. Igjen er det Gates Foundation som er drivkraft.

Again funded by the Bill & Melinda Gates Foundation, another example of this human-machine interface in healthcare is a wireless birth control microchip that can be activated by a remote control, as part of the Foundation’s goal to bring family-planning services and supplies to 120 million women around the world by 2020. (..)

 

Men hvis myndighetene kan «overtale» innbyggerne til å tillate chips i kroppen, kan det vel brukes til andre typer kontroll?

In 2014 Bill Gates tapped the Massachusetts-based MicroCHIPS—recently acquired by San Diego’s biopharma company Daré Bioscience—to develop an implantable birth control microchip that emits hormones and can be turned on and off for family planning.

Implanted under the skin, the microchip stores a supply of the hormone levonorgestrel in reservoirs hermetically sealed with titanium and platinum on the chip. The seal is melted with an electrical current supplied by the internal battery, which releases 30 micrograms of the hormone per day.

Teknologien er så avansert at det kan ta pusten fra et hverdagsmenneske. Men dette er ikke sci-fi. Det er realiteter. Dette er hva disse superrike menneske tillater seg: Å leke guder og de har allerkjede kjøpt politikere som Erna Solberg og mediene.

After the drug is released the seal hardens in place again, and the chip is estimated to last up to 16 years.  MicroCHIPS still needs to file an application with the Food and Drug Administration, and as with any chips and wireless devices, the technology will need to be heavily encrypted to prevent hackers from accessing the device.

Med den farten som FDA har satt opp det siste året, vil det amerikanske kontrollorganet neppe stikke kjepper i hjulene.

Som guder

Bill Gates har hatt disse tankene lenge. Men hvordan skaffet han seg nettverket til å realisere dem?

Bill Gates’ support for this technology can be traced back to his 2003 PBS interview with Bill Moyers, wherein he cites the Club of Rome’s warnings on the limits of growth and depletion of the world’s resources, which helped shape his concern over global challenges caused by unsustainable population growth especially in impoverished countries.

Andre har snakket om å løse problemene, de superrike gjør noe med dem.

Uten å spørre.

 

Digitizing health—vaccine passports, birth control microchip implants?

 

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.