Den 5. januar skal begge kamre i delstatsforsamlingen i New York State stemme over et forslag som vil gi myndighetene rett til å internere alle som utgjør en trussel mot offentlig helse på ubestemt tid. I forvaring kan de tvangsmedisineres. Det er nationalpulse.com som har funnet frem til loven som opprører newyorkere.

On January 5th, 2022, the New York Senate and Assembly will vote on a bill that would, if passed into law, grant permissions to remove and detain cases, contacts, carriers, or anyone suspected of presenting a “significant threat to public health” and remove them from public life on an indefinite basis.

De som trodde at et slikt skritt var utenkelig, tok feil. Det følger som en logisk konsekvens av smittevernstiltak og vaksinetvang: Fjern personene som truer offentlig helse.

The bill gives the Governor of New York, his or her delegates – including but not limited to the commissioner and heads of local health departments – the right to remove and detain any individuals or groups of people through issuing a single order. The orders only have to include the individual’s name(s) or “reasonably specific descriptions of the individuals or groups.”

The department can decide to hold a person or group of people in a medical facility or any other they deem appropriate. The language is purposefully vague.

Loven gjelder ikke spesifikt corona, men er en generell lov for sykdomsutbrudd.

I teorien kan folk bli holdt internert på ubestemt tid.

Though the bill attempts to state that no one shall be held for more than 60 days, the language allows for court orders to waive this maximum detention time. After 60 days, the court is allowed an additional 90 days to consider the detention of an individual, a cycle that can last indefinitely per the opinion of the department.

Mens de er internert kan vedkommende bli tvangsvaksinert.

t goes on to state that the Bill will “require an individual who has been exposed to or infected by a contagious disease to complete an appropriate, prescribed course of treatment, preventive medication or vaccination,” essentially giving the government the right to detain anyone they want and forcibly vaccinate them.

Lovforslaget refererer ikke spesifikt til covid-19. Det er en fullmaktslov, en rett for myndighetene til å arrestere alle og enhver som de anser for en trussel mot offentlig helse. De kan holdes på ubestermt tid og tvangsmedisineres.

As the language of the bill refers to individuals or groups who “potentially” pose a threat, the bill is a preemptive strike against anyone the the department believes has the capacity to “pose a threat in the future, such as those refusing to receive the COVID-19 vaccination.

 

 You can read the full bill here.

New York Legislation Provides for Indefinite Detention of Unvaccinated at Governor’s Whim.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.