Partileder Sylvi Listhaug i Fremskrittspartiet er kritisk til Hurdalsplattformen og sier Ap og Sp fortsetter sløsefesten.

– Det skal øses ut enda flere milliarder på milliarder til bistand, innvandring/integrering og symbolske klimatiltak. Samtidig hevdes det at skatter og avgifter skal holdes på dagens nivå samlet sett. Dette går ikke i hop, sier Listhaug i en kommentar til den nye regjeringsplattformen.

– Vi er bekymret for at vanlige folk blir sittende med regningen for festen. Når vi på toppen av det vet at SV skal inn i dette, er det bare å holde på lommeboken, sier Listhaug videre.

Listhaug sier hun er skuffet over at det blir en økning i CO2-avgiften, som hun mener vil bidra til utflagging av arbeidsplasser og redusert verdiskapning. Også den planlagte elektrifiseringen av norsk sokkel mener hun vil virke drivende for strømprisen for norske familier og landbasert industri.

 

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.